Ο ΤΣΑΒΟΥΣ ΠΑΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ… ΜΠΟΓΔΑΝΟ! 

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής επί Ερντογάν Πασά, είναι πως προαναγγέλλονται όλες οι κινήσεις που σχεδιάζονται!

Σήμερα, λοιπόν, ο Τσαβούς Πασάς προανήγγειλε νέο λαθρομεταναστευτικό ρεύμα προς το Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν, μετά τη λήξη των εκτάκτων μέτρων λόγω κορονοϊού:

“Υπήρξαν πρόσφυγες που πήγαν στα σύνορα με την Ελλάδα αλλά λόγω του κορονοϊού αυτό έπαψε. Μετά την πανδημία και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες θα θέλουν να περάσουν προς την Ελλάδα. Δεν το λέω ως απειλή”.

Μόνο που οι Πασάδες της Τουρκιάς λογαριάζουν χωρίς την… κοντοπίθαρη τσουτσού. Τον… γίγαντα* του Ελληνισμού Μπογδάνο! Ο οποίος, θα είναι στην πρώτη γραμμή της απώθησης των λαθρομεταναστών, για να μη γίνει η Ελλάδα μας… «λαθροντίσνειλαντ» και δε θα επιτρέψει να περάσει ούτε… κουνούπι!

*Είναι φρουρός των συνόρων, τον λένε και Κωνσταντίνο. Τυχαίο; Του’ χετε μετρήσει τα… δάχτυλα; Γιατί πληροφορίες μας λένε πως είναι… εξαδάχτυλος! Αν και δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως, μήπως είναι η μετενσάρκωση του… Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που καρτερά ο Ελληνισμός για να εκπληρώσει τις προφητείες και να στείλει τους Τουρκαλάδες ως την… Κόκκινη Μηλιά κι ακόμα παραπέρα;