ΕΝΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ! 

Η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, ανοίγει τελικά τα σύνορά της για τους τουρίστες στις 15 Ιουνίου, με… «υγειονομικά πρωτόκολλα» και πολλούς άλλους αντιτουριστικούς περιορισμούς. Αργά, πολύ αργά!

Ήδη, η –χτυπημένη αλύπητα από τον κορωνοϊό- Ιταλία έχει ανακοινώσει άνοιγμα των συνόρων και των τουριστικών της μονάδων για τις 3 Ιουνίου, ενώ μια ακόμα χώρα της περιοχής ανακοίνωσε άνοιγμα μέσα στον Μάιο!

Πρόκειται για την Αλβανία, η οποία πέτυχε πραγματικό θαύμα στην αντιμετώπιση του ιού, με μόλις 31 νεκρούς, ενώ δεν υπάρχει κανένας επιπλέον θάνατος από τον κορωνοϊό τις τελευταίες τρεις εβδομάδες! Ένα θαύμα για το οποίο δεν έχουν ακουστά οι Έλληνες, γιατί η βορειοκορεάτικου τύπου προπαγάνδα των εγχώριων ΜΜΕ αποκρύπτει επιμελώς την επιτυχή αντιμετώπιση του ιού σε άλλες χώρες, για να μην επισκιάσουν τα «επιτεύγματα» της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα. 
Σπεύδουν, λοιπόν, όλοι ν’ ανοίξουν τον τουρισμό τους, για να προλάβουν να πάρουν κάτι από την όποια τουριστική πίτα θα υπάρξει φέτος! Γιατί αργούν οι Μητσοτάκηδες; Γιατί σκοπός τους είναι να μην πατήσει ούτε ένας τουρίστας στην Ελλάδα, για να επέλθει πλήρης οικονομική καταστροφή και να’ ρθουν μετά τα διεθνή κοράκια των τραπεζών και των fund, να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως στην κατοχή!