ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΑΣΑΣ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ… ΔΙΑΒΗΜΑ! Α ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕΣ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ… ΔΙΑΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ;

Για το δήθεν «Έπος του Έβρου», όπου πάνοπλοι φουσκωτοί εμπόδιζαν κάτι άοπλους φουκαράδες να περάσουν τα σύνορα, μας είχαν ζαλίσει από το πρωί μέχρι το βράδυ τα μπουκωμένα –με 20 εκατομμύρια ευρώ!- ΜΜΕ. Για την κατάληψη 16 στρεμμάτων ελληνικού εδάφους από τους Τουρκαλάδες στρατοχωροφύλακες, κάνουν τώρα τους ανήξερους τα καρακόλια!

Ωστόσο, σήμερα υπήρξε εξέλιξη στο ζήτημα. Μια… συνταρακτική εξέλιξη που έκανε τον Ερντογάν Πασά να… τρέμει από το φόβο του και να’ χει… λουστεί από κρύο ιδρώτα! Είναι πολύ… κρίσιμη η κατάστασή του! Τη γλιτώνει δεν τη γλιτώνει, ετούτη τη φορά!

Η χούντα Μητσοτάκη, λοιπόν, έκανε… διάβημα στην Τουρκιά, ότι με βάση τους χάρτες του 1923 η καταληφθείσα περιοχή ανήκει στην Ελλάδα και τους… παρακαλεί να αποχωρήσουν!

Α ρε Κολοκοτρώνη, που καθόσουν και πολεμούσες για την ελευθερία της πατρίδας! Δεν έκανες κι εσύ ένα… διάβημα στον Σουλτάνο της Τουρκιάς;

(ΥΓ): Κρεμάλα-Σύνταγμα, με συνοπτικές διαδικασίες, για όποιον ΠΡΟΔΟΤΗ παραχωρήσει έστω και μια σπιθαμή ελληνικού εδάφους στον εχθρό! Ναι, για σένα λέμε δικτάτορα Μητσοτάκη!