ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΙΛΕΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Σε πρωινή μας ανάρτηση, αναφερθήκαμε σε δηλώσεις «ειδικών» (επιτηδείων!), που προετοιμάζουν την παγκόσμια κοινή γνώμη για δεύτερο “lockdown” το φθινόπωρο, με πρόσχημα τη μη διάδοση του κοροϊδοϊού! Και στις σχετικές δηλώσεις του εγχώριου πιονιού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τσιόδρα.

Αλλά, για να μη… χαλαρώνουμε μέχρι το φθινόπωρο, οι εγχώριοι έμποροι του φόβου έβγαλαν στην πιάτσα ένα «καινούργιο φρούτο», να μας απειλήσει πως αν δεν πλένουμε τα χεράκια μας «πολύ σχολαστικά», ο Μητσοτάκης του θα μας ξαναβάλει σε καραντίνα!

Το «καινούργιο φρούτο» είναι κάποιος ονόματι Τάκης Παναγιωτόπουλος, μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και άνθρωπος της… υγειονομικώς ορθής χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα, ο οποίος εμφανίστηκε στο υπ’ αριθμόν 1 τρομοκρατικό τηλεοπτικό δίαυλο (ΣΚΑΪ), εκτοξεύοντας τις εξής ωμές απειλές: «Μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά το θέμα του κορωνοϊού αρκεί να εφαρμόζονται με συνέπεια τα ήπια μέτρα που έχουν δηλωθεί δηλαδή η απόσταση, η υγιεινή των χεριών κλπ. Διαφορετικά υπάρχουν μόνο δύο ενδεχόμενα: είτε μεγάλο κύμα είτε lockdown», διευκρινίζοντας πως αυτό «μπορεί να συμβεί ακόμα και προ του φθινοπώρου».

Ελληνίδες και Έλληνες, αντισταθείτε στους εμπόρους του φόβου της… υγειονομικώς ορθής χούντας! Είναι βαλτοί για να μας καταστρέψουν!