Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΚΑΙ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ»!

Υπάρχει σε όλη τη χώρα γενικός αναβρασμός.

Τα συνθήματα «Μένουμε στο σπίτι» και «Μένουμε ασφαλείς» μεταβλήθηκαν σε «Μένουμε άνεργοι και μένουμε ανασφαλείς». Το σύνολο του επαγγελματικού και του εργατικού κόσμου αισθάνεται έντονη αβεβαιότητα και δυσφορία από την ανάλυση και επεξεργασία των εξαγγελιών του κου Μητσοτάκη.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, από ό,τι φαίνεται χάνουν οριστικά το ψωμιά τους και βυθίζονται σε απόγνωση. Τα όσα λέει ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης αλλά και οι υπουργοί του, είναι οικονομικές αλχημείες που έχουν στόχο, μόνο να ξεγελάσουν και να παράξουν ψευδαισθήσεις για γέφυρες εικονικής πραγματικότητας, μεταξύ βαθύτατης ύφεσης και απίθανης ανάπτυξης.

Ο τουρισμός θα χάσει το 80%των εσόδων του και όλοι αντιλαμβάνονται, ότι ο νεοφιλελευθερισμός του αδύναμου κου Μητσοτάκη ελλοχεύει στη γωνία του Φθινοπώρου, με πείνα, επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα, περιορισμό των ατομικών ελευθεριών και εξακολούθηση της καταβολής υψηλών φόρων από ανύπαρκτα εισοδήματα.

Το μνημονιακό κράτος έχει ελάχιστο λίπος, τεράστιο χρέος – 361 χρέος κεντρικής διοίκησης αυτή την ώρα – και χαίνουσες πληγές. Ούτε την υγεία έφτιαξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ούτε περιθάλπει καλώς χιλιάδες Έλληνες που είναι ασθενείς με σοβαρά εκφυλιστικά και χρόνια νοσήματα και όχι covid-19. Ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και ο κος Μόσιαλος κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία. Φυσικά αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον τομέα των ακραίων εισηγήσεών τους και όχι για τις αποφάσεις που πήρε ο σημερινός πρωθυπουργός, οδηγώντας τη χώρα πάνω στα…

Διαβάστε περισσότερα στο https://crashonline.gr