ΤΑ’ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ… ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ… ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

Όλα τα’ καναν σήμερα οι Τουρκαλάδες στο Αιγαίο, εκτός από απόβαση σ’  ελληνικό νησί!

Και μαζικές παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου, και υπερπτήσεις στον αέρα, και παρενοχλήσεις σκαφών στη θάλασσα!

Πιο συγκεκριμένα, τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τα μισά ελληνικά νησιά, την Πάτμο, τη Χίο, τη Λέσβο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς, το Αγαθονήσι,  τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά και πραγματοποίησαν συνολικά 79 παραβιάσεις, με 4 μαχητικά F-16 και τρία CN-235.

Παράλληλα, είχαμε απανωτές προκλήσεις και στη θάλασσα. Πιο συγκεκριμένα, στο νησί Παναγιά ανατολικά των Οινουσσών, όπου Έλληνες ψαράδες αλλά και το πλήρωμα σκάφους της Frontex είδαν σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς εντός των ελληνικών υδάτων, φτάνοντας μια ανάσα από τις ελληνικές ακτές!

Στον δε… «απόρθητο» Έβρο, Τούρκοι στρατοχωροφύλακες έχουν στρατοπεδεύσει και έχουν καταλάβει ελληνικό έδαφος, περιοχής περίπου 16 στρεμμάτων, στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο – και αρνούνται να αποχωρήσουν, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος!

Πως απαντούν οι δοσιλόγοι του ψευδοκράτους των Αθηνών; Προ ολίγου, ο ΥΠΕΞ Δένδιας, σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο, δήλωσε πως «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα»!!!

Κρεμάλα-Σύνταγμα, με συνοπτικές διαδικασίες, για τους αφορεσμένους και καταραμένους προδότες του Ελληνισμού!