ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ!

Τελικά, ο τουρισμός «ανοίγει» 15 μέρες πριν από την ημερομηνία που είχε δώσει ο δικτάτορας Μητσοτάκης, στις 15 Ιουνίου, αντί της 1ης Ιουλίου.

Επιπλέον, απορρίφθηκαν τα υποχρεωτικά τεστ κορωνοϊού, τα «υγειονομικά διαβατήρια» και οι υπόλοιποι αντιτουριστικοί περιορισμοί για τους τουρίστες που θα θελήσουν να έρθουν στην Ελλάδα.
Για ποιο λόγο έγινε αυτή η άτακτη υποχώρηση των… υγειονομικώς ορθών της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα; Σύρθηκαν από την επιστροφή στην κανονικότητα της Ιταλίας, στην οποία καφετέριες, εστιατόρια και λοιπά καταστήματα εστίασης άνοιξαν την Δευτέρα, ενώ ο τουρισμός της θ’ ανοίξει στις 3 Ιουνίου.  

Πώς να εξηγήσουν λοιπόν τα χουντόσκυλα του Μητσοτάκη, πως μία χώρα που χτυπήθηκε όσο λίγες από τον κορωνοϊό, με 30.000+ νεκρούς, έχει επιστρέψει στην κανονικότητα κι αυτοί κρατάνε ακόμα την μισή οικονομία σε καραντίνα;

Άλλωστε, το κακό που έκαναν ενσυνείδητα στην οικονομία είναι πλέον ανεπανόρθωτο, οπότε συντομεύουν την επιστροφή στην κανονικότητα μπας και γλιτώσουν το ξύλο! Αλλά, δε θα το γλιτώσουν!