Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Μ’ ΕΣΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Θέλω να παρακαλέσω θερμά τον κο Μητσοτάκη, να βρει το θάρρος και να επαναλειτουργήσει άμεσα, όχι μόνο τον τουρισμό αλλά και γενικά όλη την ελληνική οικονομία.

Θέλω να του ζητήσω να ακούσει τη φωνή της λογικής και όχι τις φωνές του τρόμου και τις ακραίες εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Θα θρηνήσουμε ως λαός χιλιάδες συμπατριώτες μας από φτώχεια, ανεργία, μείωση του προσδόκιμου ζωής και ανεπαρκή ιατρική περίθαλψη, εξαιτίας της γενικής στροφής του εθνικού συστήματος υγείας προς την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Στατιστικά ο covid-19 είναι ανύπαρκτος στην Ελλάδα. Αντίθετα, υπαρκτός είναι ο καρκίνος, που γελάει σαρδόνια, βλέποντας τις ατέλειωτες λίστες των χειρουργείων, τα καρδιαγγειακά και τα χρόνια νοσήματα, για τα οποία οι ασθενείς δεν πηγαίνουν για παρακολούθηση και συντήρηση στους γιατρούς, επειδή ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοβάται. Η ψυχή του έχει εμποτιστεί από φόβο, που σκορπίζουν τα καλοπληρωμένα από την κυβέρνηση δελτία ειδήσεων.

Είναι απόλυτη, είναι επιτακτική ανάγκη, να ανακτήσουν όλοι οι Έλληνες το ψωμί τους,  τις δουλειές τους, τη ζωή τους. Προηγείται για εκατομμύρια ανθρώπους, η τροφή, η στέγη και τα αναγκαία και έπεται η απειλή και τα προφυλακτικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ο κος Πρωθυπουργός, πρέπει να ακούσει τη φωνή της λογικής. Πρέπει να είναι τολμηρός. Πρέπει να διορθώσει εδώ και τώρα, όλα τα λάθη που έγιναν. Με παρρησία, αποφεύγοντας να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο ή να βάλει το κεφάλι, όπως η στρουθοκάμηλος στην άμμο.

Ουδείς πεινασμένος, πρόκειται να πει: « μπράβο Μητσοτάκη με έσωσες από τον κορωνοϊό». Ουδείς άνεργος, πρόκειται να φωνάξει: «μπράβο κε Τσιόδρα, με έσωσες από τον ιό και με έριξες στον καιάδα της φτώχειας».

Μέρα με την ημέρα, όλοι βλέπουν την πραγματικότητα και τα απόνερα του lockdown…

Διαβάστε περισσότερα στο https://crashonline.gr