Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΨΑΣ, Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΣ!

Τρομοκράτες δεν είναι μόνον αυτοί που βάζουν βόμβες ή που σκοτώνουν ανθρώπους με όπλα. Είναι κι αυτοί που σκοτώνουν με τα ψεύτικα λόγια τους και την προπαγάνδα του φόβου! Μάλιστα, αυτοί είναι απείρως χειρότεροι από τους πρώτους, διότι σκοτώνουν ολόκληρες οικονομίες κι ολόκληρους λαούς!

Χαρακτηριστικό δείγμα τρομοκράτη –και μισάνθρωπου, όπως φαίνεται εξ’ όψεως!- είναι και ο «λοιμωξιολόγος» και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων (τρομοκρατών και καταστροφέων του ελληνικού λαού!) Σύψας*, ο οποίος σκοτώνει και δεν πληρώνει μέσω ΣΚΑΪ! 

Σήμερα, λοιπόν, περιφρονώντας την άποψη λαμπρών επιστημόνων αλλά και την ίδια την πραγματικότητα που αποδεικνύει το αντίθετο, ο αδίσταχτος τρομοκράτης απεφάνθη πως… “η ζέστη δεν σκοτώνει τον κορωνοϊό”!  

Η «υγειονομικώς ορθή» τρομοκρατία της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα-Σύψα, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Και θα’ ρθει η ώρα που οι τρομοκράτες θα δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό, στην πλατεία Συντάγματος!

*Το όνομα του οποίου ακούγεται για το υπουργείο Υγείας της μελλοντικής μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, Βελόπουλου-Βαρουφάκη, με «Παπαδήμο» (πρωθυπουργό) τον Τσιόδρα!