Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΤΣΙΟΔΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ! 

Ετοιμαστείτε για νέα μνημόνια. Η κα Άγκελα Μέρκελ και ο κος Εμανουέλ Μακρόν συμφώνησαν για την ίδρυση ενός ταμείου ανάκαμψης 500 δισεκατομμυρίων, του οποίου τα κεφάλαια θα αντλήσει η Κομισιόν από τις αγορές, δηλαδή από τις γνωστές διεθνείς τράπεζες. Όποιος πάρει χρήματα από αυτό το Ταμείο Ανάκαμψης, θα πρέπει να είναι έτοιμος ( εκτός από τα αλμυρά τοκάκια που θα πληρώσει) για σκληρές μεταρρυθμίσεις, εγγυήσεις και κόφτες μισθών και συντάξεων, αν δεν πιάσει τους όρους και τα πλεονάσματα.

Όπως αντιλαμβάνεστε η Ευρώπη, δεν πρόκειται να τυπώσει χρήμα, όπως οι ΗΠΑ. Θα δανειστεί χρήμα από τις περίφημες και διαβόητες αγορές, δηλαδή από τις τράπεζες που έχουν καλές σχέσεις ή αν θέλετε ελέγχουν, κυρίως τη γερμανική και τη γαλλική ηγεσία. Βλέπε, Goldman sachs, ROCHILD, GP Morgan, DEUTCHE bank και BNP.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, ο κος Μητσοτάκης πορεύεται πρώτα στις κάλπες, σε πρόωρες εκλογές (με την ελπίδα να κερδίσει πεντέμισι χρόνια στην εξουσία) και μετά σε ένα μνημόνιο που θα κάνει τα άλλα να φαντάζουν ως παιδικές χαρές μπροστά του.

Ήδη ο κος Σταϊκούρας έκανε ζοφερές προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας μας, τονίζοντας ότι η ανεργία θα αυξηθεί και το μέσο εισόδημα θα συρρικνωθεί. Θα μεγαλώσουν οι ανισότητες. Θα υπάρξουν και στην πατρίδα μας, πολίτες διαφόρων ταχυτήτων.

Δηλαδή, αυτοί που θα κάνουν δουλειές ή θα εξυπηρετούνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτοί που θα πάρουν κάποιες οικονομικές ασπιρίνες για να μη χαθεί η εκλογική πελατεία και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που θα εγκαταλειφθεί πλήρως στην τύχη του, αφού πρώτα ψηφίσει, έχοντας στο μυαλό και την ψυχή του, φόβο για τον covid-19. Μην έχετε ψευδαισθήσεις, θα έχουμε πάλι ουρές συσσιτίων. Αυτή τη φορά θα είναι…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr