ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ… ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ; Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ HOTSPOTS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ… 2030!

Προχθές, σας ενημερώσαμε για την απευθείας ανάθεση σε πιστοποιημένο εκτιμητή του προσδιορισμού της αξίας εκτάσεων γύρω από τα υφιστάμενα hotspots των 5 νησιών του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να ενοικιαστούν οι εκτάσεις για να επεκταθούν τα hotspots, από το υπουργείο Λαθρομετανάστευσης της χούντας των «εθνικοφρόνων».

Εις ότι αφορά τα τρία από τα πέντε νησιά, την Σάμο, τη Κω και την Λέρο, οι διαδικασίες ενοικίασης ήδη «τρέχουν»!  

Μάλιστα, έχει καθοριστεί και το μηνιαίο μίσθωμα που θα πληρώνει το ψευδοκράτος (με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων…) στους ιδιοκτήτες των εκτάσεων: 180 ευρώ το στρέμμα!

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση αυτή είναι η διάρκεια της ενοικίασης των εκτάσεων. Η οποία θα ξεκινήσει από την υπογραφή της σύμβασης και θα λήγει την 31-12-2025. Ωστόσο, το υπουργείο Λαθρομετανάστευσης διατηρεί το δικαίωμα προαιρέσεως να παραταθεί εγγράφως η μίσθωση για 5 επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους, ήτοι μέχρι την 31-12-2030!!!

Καταλάβατε καλά τι εννοούμε; Πως αυτοί που ακόμα και τώρα ισχυρίζονται πως θα σταματήσουν την λαθρομετανάστευση και θα διώξουν τους λάθρο, νοικιάζουν εκτάσεις για hotspots μέχρι το… 2030, δεσμεύοντας έτσι και τις επόμενες κυβερνήσεις του τόπου! Τα συμπεράσματα δικά σας!