ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ «ΔΙΩΞΕΙΣ» ΜΕ… ΤΑΞΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;

Τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων τιμούμε, ωστόσο υπάρχει ένα κόμμα που απορρίπτει τον όρο «Γενοκτονία» και υποβιβάζει την Γενοκτονία σε… «δίωξη με ταξικά κριτήρια»!

Κι αυτό είναι το ΚΚΕ, το οποίο είχε εκδώσει ανακοίνωση όταν προέκυψε το θέμα με τον διακηρυγμένο αρνητή της γενοκτονίας, σύντροφο Φίλη, το 2016, όπου υποστήριζε τα εξής:

«Είναι γνωστό ότι η πορεία της συγκρότησης του έθνους – κράτους της τουρκικής αστικής τάξης συνοδεύτηκε από διώξεις των διαφόρων μειονοτήτων, ανάμεσά τους και οι Έλληνες του Πόντου. Τα πλήγματα δεν ήταν ίδια σε όλους, αφού ο φτωχός λαός ήταν αυτός που υπέστη τις μεγαλύτερες συνέπειες. Δεν είχαν απέναντί τους γενικά και αόριστα τους Τούρκους, αλλά την αστική τάξη της Τουρκίας, η οποία ήθελε να βγάλει από τη μέση το ελληνικό κεφάλαιο, καθώς και την αστική τάξη της Ελλάδας, η οποία τους άφησε στη μοίρα τους».

Όπως βλέπετε, οι κουκουέδες αναφέρονταν γενικώς και αορίστως σε «διώξεις» και όχι σε «Γενοκτονία» και υποστήριζαν πως δεν σφαγιάστηκαν όλοι οι Πόντιοι, αλλά μόνον οι φτωχοί! Απαλλάσσοντας έτσι τους κεμαλομπολσεβίκους από την κατηγορία της εθνοκάθαρσης (που είναι η πεμπτουσία της Γενοκτονίας…), εφόσον οι σύμφωνα με αυτούς οι «διώξεις» έγιναν με… ταξικά κριτήρια. Το ίδιο συμπέρασμα εξάγεται κι από την εξωφρενική άποψη, πως τις «διώξεις» δεν τις έκαναν όλοι οι Τούρκοι, αλλά μόνο η… αστική τους τάξη!!!

Συμπέρασμα: Μια φορά προδότες (στην Μικρασία) – παντοτινοί προδότες οι μπολσεβίκοι!