ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ «ΠΑΠΑΔΗΜΟ» ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! ΥΜΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται εξ’ αρχής στο επιστημονικό άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη, Τσιόδρα, ο πρώην υπουργός Υγείας και νυν τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός.

Και συνεχίζει τους ύμνους… Έτσι, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφορικά με την τελευταία ενημέρωση του Τσιόδρα, αναφέρει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εξαιρετικός, κοινωνικά ευαίσθητος και επί της ουσίας προοδευτικός στο χθεσινό briefing ο Σωτήρης Τσιόδρας: μείωση κοινωνικών ανισοτήτων, αδιαπραγμάτευτο αγαθό για όλους τους λαούς τα εμβόλια για τον κοροναϊό, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εργάτες θύματα του ιού (και όχι υγειονομικές βόμβες).»

Τυχαίοι οι ύμνοι του συριζαίου για τον… σωτήρα Τσιόδρα; Ή μήπως την έχουν έτοιμη – Νουδούλα, ΣΥΡΙΖΑ και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις- τη συγκυβέρνηση του φθινοπώρου, με «Παπαδήμο» τον Τσιόδρα, που θα μας φορτώσει νέο υπερ-Μνημόνιο ανεργίας, φτώχειας και δυστυχίας;