ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΑΣΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»! ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ» ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ;

Τις τελευταίες ημέρες, πυκνώνουν περίεργα δημοσιεύματα στα μπουκωμένα ΜΜΕ, για το αν οι «ασπίδες προσώπου είναι πιο αποτελεσματικές από τις μάσκες για προστασία από τον κορωνοϊό».

Στα δημοσιεύματα, αναφέρεται πως «οι επιστήμονες εξερευνούν το ενδεχόμενο οι πλαστικές ασπίδες προσώπου να αντικαταστήσουν τις μάσκες στη μάχη έναντι της εξάπλωσης του COVID-19» και τονίζεται πως «ομάδα ειδικών, υποστηρίζει ότι οι πλαστικές ασπίδες προσώπου –που χρησιμοποιούνται ήδη από μεγάλο μέρος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις ΗΠΑ- μπορούν να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές μάσκες προσώπου σαν μια πιο άνετη και αποτελεσματική λύση έναντι του COVID-19».

Είναι προφανές, ότι τα λαμόγια οι «εθνικόφρονες» του άρπαγα Μητσοτάκη, ετοιμάζουν απόσυρση των κλασσικών μασκών, που είναι ανυπόφορες, αντιαισθητικές και ασφυκτικές και αντικατάστασή τους από τις πλαστικές «ασπίδες προσώπου». Το οποίον σημαίνει, πως κάποιος κολλητός της μαφιόζικης φαμίλιας του δικτάτορα, έχει  αρχίσει να παράγει τέτοιες -αφού βεβαίως έχει δώσει τη σχετική μίζα- κι ετοιμάζεται να τις ρίξει στην αγορά!

(ΥΓ): Όλως περιέργως, με μία τέτοια μπαμπούτα έχει εμφανιστεί ο Μπουμπούκος- και μάλιστα εδώ και πολλές ημέρες… Το κρατάμε αυτό!