Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Όποιος έκανε μία βόλτα το Σαββατοκύριακο στις παραλίες της Αττικής, συνειδητοποίησε το άμετρο και το ανόητο των μέτρων που εισηγείται ο κος Τσιόδρας και οι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με αφόρητο καύσωνα, ουρές ανθρώπων όλων των ηλικιών σχηματίστηκαν μπροστά στις οργανωμένες πλαζ, περιμένοντας πότε θα έρθει η πολυπόθητη στιγμή, να τους δώσουν οι ταξιθέτες μία καρέκλα για να βουτήξουν στο νερό και να συνέλθουν.

Χιλιάδες άνθρωποι επιβάρυναν την υγεία τους, κάτω από τον φονικό ήλιο, περιμένοντας πότε θα περάσουν στις ελεγχόμενες παραλίες. Στις ανοργάνωτες, ο ένας ήταν πάνω στον άλλον. Το έζησα, το Σάββατο, σε μία ακτή στο Λαγονήσι. Όσα λέει το περίφημο ντουέτο Τσιόδρα – Χαρδαλιά καθημερινά, όλες οι αυστηρές απειλές για πρόστιμα έγιναν χαρτοπόλεμος από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ουδείς άνθρωπος μπορεί να αντέξει στη συμμόρφωση αυτών των μέτρων και ο αριθμός των λουομένων είναι τέτοιος, που κανένας Χαρδαλιάς δεν μπορεί να τους διασπείρει κατά μήκος των ακτών, σε υγιεινές και αντι-covid αποστάσεις. Πολύ περισσότερο, τα μέτρα του κου Τσιόδρα, για να μην τον αδικούμε, του κου Σύψα, του κου Μόσιαλου και των άλλων, επιβαρύνουν καθημερινά, την υγεία των Ελλήνων και φυσικά τη τσέπη τους. Παρασύρουν την κυβέρνηση, σε μία πρωτοφανή ύφεση, σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή, η οποία θα δολοφονήσει χιλιάδες Έλληνες.

Αυτό δεν είναι συμπέρασμα δικό μου, ούτε εκτιμήσεις ενός μη ειδικού. Είναι επιστημονική πρόβλεψη, του διακεκριμένου καθηγητή Ιωαννίδη του Στάντφορντ και όχι μόνο. Εκατοντάδες επιδημιολόγοι και λοιμωξιολόγοι συγκλίνουν πλέον στην εφιαλτική πρόγνωση, ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που θα χάσουν τις δουλειές τους, θα μείνουν άνεργοι και θα περιπέσουν στη δίνη της φτώχειας και του χαμηλού βιοτικού επιπέδου, θα προσληφθούν από ψυχικές ασθένειες, καρδιαγγειακά νοσήματα και νεοπλασίες, που γεννώνται από τις βλάβες της ψυχής και της στέρησης. Δηλαδή, φίλες και φίλοι, αυτό φυσικά θα συμβεί αναλογικά στον πληθυσμό της Ελλάδας. Σε μία χώρα εξουθενωμένη οικονομικά και συρρικνωμένη λόγω μη γεννήσεων, δημογραφικά. Εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν από το lockdown. Εδώ στην Ελλάδα ο καθηγητής Τσιόδρας και κυρίως φυσικά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνοι για αυτά που έρχονται, για αυτά που θα συμβούν.

Ο πρωθυπουργός και το νεοφιλελεύθερο περιβάλλον, δομημένο στο Μαξίμου ως πολιτικοοικονομική οργάνωση, αισθάνονται ήδη την πυρωμένη ανάσα, από το μέγεθος του προβλήματος και σπεύδουν να αποκλιμακώσουν την καραντίνα νωρίτερα από τις προηγούμενες εξαγγελίες και προβλέψεις τους. Διαχέουν στον ελεγχόμενο Τύπο, ότι αυτό συμβαίνει μετά από αίτημα της εκτελεστικής εξουσίας προς την επιτροπή λοιμωξιολόγων και άδεια της ομάδας Τσιόδρα.

Δηλαδή, όπως αντιλαμβάνεστε, περνάνε από τώρα την ευθύνη και την ενοχή για την καταστροφή, στην ομάδα Τσιόδρα. Θέλουν να φαίνεται ότι οι αποφάσεις του πρωθυπουργού, έπονται κυβερνητικών αιτημάτων προς τους επιστήμονες και θετικής απάντησης, αδείας που παίρνει ο κος Μητσοτάκης από αυτούς.

Ενδεχομένως, θα ήθελαν να επαναλειτουργήσουν τα πάντα εντός ενός δευτερολέπτου. Δεν τους αφήνει όμως, η δόλια και νοσηρή πολιτική στρατηγική που λέει, ότι κάποια στιγμή θα πάμε σε εκλογές και πρέπει να πάμε έχοντας ως λάβαρο τον Αρχάγγελο Κυριάκο τον κορονο-φάγο και ως εξαπτέρυγο τον…

Διαβάστε περισσότερα στο https://crashonline.gr