ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΩΝ 30.000+ ΝΕΚΡΩΝ! ΣΤΗΝ… ΥΓΕΙOΝΟΜΙΚΑ ΟΡΘΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ… «ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ»!

Πλήρης επιστροφή στην κανονικότητα έγινε από σήμερα στην Ιταλία!

Σήμερα, λοιπόν, στην γειτονική χώρα άνοιξαν καφετέριες, εστιατόρια, κομμωτήρια, κουρεία, μουσεία και βιβλιοθήκες – τα εργοστάσια και τα εμπορικά καταστήματα έχουν ανοίξει εδώ και δέκα μέρες.

Κι ενώ ακόμα και η χώρα των 30.000+ νεκρών επέστρεψε στην κανονικότητα, τα περίπου 100.000 καταστήματα εστίασης, με πάνω από 500.000 εργαζομένους στην… υγειονομικά ορθή Ελλάδα –που σήμερα κατέγραψε μόλις… δύο νέα κρούσματα και κανέναν νεκρό!- παραμένουν σε «καραντίνα»! 

Θέλετε κι άλλη απόδειξη, ότι η… υγειονομικά ορθή χούντα Μητσοτάκη-Τσιόδρα καταστρέφει σκοπίμως την οικονομία της χώρας και τον ελληνικό λαό, για να επέλθει φτώχεια και δυστυχία και να επιβάλλει νέο υπερ-Μνημόνιο, μπροστά στο οποίο όλα τα προηγούμενα Μνημόνια μαζί θα είναι… «παιδική χαρά» μπροστά του; Για να’ ρθουν μετά τα “fund” και οι τράπεζες και να πάρουν τις περιουσίες των οικονομικά κατεστραμμένων Ελλήνων για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως στην κατοχή;