ΤΡΑΜΠ: ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ «ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Μια μεγάλη αλήθεια –η οποία ισχύει και για την Ελλάδα- είπε μέσω Twitter ο Τραμπ -ο οποίος με τη στάση του στην πρόσφατη κρίση του κοροϊδοϊού και την αντίθεσή του στους σατανάδες του «βαθέως κράτους» εξελίσσεται σε μεγάλο ηγέτη. Ότι ακροαριστεροί ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους πολίτες να του στείλουν ονόματα και περιστατικά αυθαιρεσίας και φίμωσης των πατριωτών στα μέσα και προανήγγειλε μέτρα εναντίον τους:

«Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Google. Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και περιστατικά».

Μάλιστα, στην ανάρτηση υπάρχει βίντεο της γνωστής Αμερικανίδας blogger Μισέλ Μάλκιν, η οποία κατήγγειλε ότι οι κουμανταδόροι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «μπλοκάρουν» και κατεβάζουν σελίδες πατριωτών και πως δεν περίμενε όταν έβαζε μια σημαία στα κοινωνικά της δίκτυα πριν από 20 χρόνια, ότι μπορεί μια μέρα να την «μπλοκάρουν»!

Είναι προφανές, ότι τυχόν επανεκλογή του Τραμπ, θα είναι ένα πολύ δυνατό χαστούκι για τους νεοταξίτες, που ελέγχουν ασφυκτικά το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ και την CIA και η αρχή του τέλους της παντοκρατορίας τους!