ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΟΥ ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ!

 

Μεγάλη χαλάστρα στα καθαρματικά παπαγαλάκια του ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΥ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ αντίχριστου δικτάτορα Μητσοτάκη, έκανε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος!

Εκεί που ετοιμάζονταν να τραβήξουν κατά τις οργανωμένες παραλίες, με τα… αντισηπτικά τους ανά χείρας, έπεσε σύρμα να μαζευτούν αμέσως στις τρώγλες τους –στα υπόγεια του Μαξίμου- και να πιάσουν δουλειά! Στόχος, ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος, ο οποίος περιέσωσε την Τιμή της Ορθοδοξίας κι έγραψε Ιστορία!

Το τι γράφουν στα σχόλια των διαδικτυακών παπαγάλων τα πληρωμένα λυκόρνια του ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΥ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ δικτάτορα Μητσοτάκη, δεν περιγράφεται! Ύβρεις, κατάρες, απειλές για «ξύρισμα», ακόμα και για φυλάκιση του Εθνικού Ιεράρχη, και επικλήσεις προς τον ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ Μητσοτάκη για «άμεσο χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους»!

Πόνεσε πολύ η αντίχριστη μασονερία που κυβερνά την Ελλάδα με τις πλάτες των διεθνών σατανάδων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! Να σ’ έχει ο Θεός καλά Εθνικέ Ιεράρχη Αμβρόσιε και να τα χιλιάσεις, για να σκάσουν οι αντίχριστοι!