ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ Ο ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ ΑΜΟΛΗΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ: ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ!

Έχει λυσσάξει από το κακό του ο ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΣ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ δικτάτορας Μητσοτάκης, από την ώρα που έμαθε για τον αφορισμό του από τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο! Αλλά, βγάζει το σκασμό, για να μην εκτεθεί περισσότερο στους Ορθόδοξους Έλληνες.

Κι εκτός από τα λυσσασμένα σκυλιά – παπαγαλάκια του, που βρίζουν και απειλούν τον Εθνικό Ιεράρχη προσποιούμενοι τους… αγανακτισμένους αναγνώστες των σχετικών διαδικτυακών αναρτήσεων, αμόλησε τον επίσης ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ «σκληρό της καραντίνας» Χαρδαλιά, να χαρακτηρίσει τον Αμβρόσιο «κήρυκα του μίσους»!

Μάλιστα, το ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ντόπερμαν του Μητσοτάκη, «αποκάλυψε» πως «Σήμερα το πρωί, την ώρα του ανυπόστατου Μεγάλου Αφορισμού, επισκέφθηκα τον ΙΝ της ενορίας μου τον Άγιο Γεώργιο Καρέα και άναψα ένα κερί προσευχόμενος για την ψυχή εκείνων που με πρόσχημα την Χριστιανοσύνη μας κηρύσσουν το μίσος».

Θα μπορούσε –ψευδώς- να ισχυριστεί κι ότι κοινώνησε, για να παραστήσει τον χριστιανό, αλλά δεν το κάνει, καθώς η γραμμή του αντίχριστου δικτάτορα είναι πως «με την Θεία Κοινωνία κολλάει ο κορωνοϊός», γι’ αυτό ψάχνει την ευκαιρία να την καταργήσει δια νόμου, όπως έχει υποσχεθεί στα μεγάλα αφεντικά του, της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!