ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ; ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!

Με θριαμβευτικούς τίτλους παρουσιάζουν τα μπουκωμένα ΜΜΕ την απόφαση της χούντας Μητσοτάκη, ν’ ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης στις 25 Μαΐου, μια βδομάδα πριν από την προκαθορισμένη μέρα.

Στην πραγματικότητα, ο παρανοϊκός δικτάτορας και οι «σχιζοφρενείς της καραντίνας» συνεργάτες του σύρθηκαν σ’ αυτή την απόφαση, μετά την εξαγγελία για άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης στην Ιταλία –των 31.600 νεκρών- μεθαύριο, 18 Μαΐου!

Επιπροσθέτως, η ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα διάταγμα το οποίο θα επιτρέψει να επαναληφθούν τα ταξίδια προς και από το εξωτερικό από την 3η Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα, θα αποκατασταθεί η ελευθερία κίνησης από τη μια περιφέρεια της Ιταλίας στην άλλη, για να περισώσει μέρος τουλάχιστον της θερινής περιόδου διακοπών.

Και μπορεί να περισώσει τον τουρισμό της η Ιταλία, καθώς η κατεύθυνση των τουριστών του καλοκαιριού είναι στο νότιο τμήμα της χώρας και την Σικελία, που δεν επλήγησαν βαριά από τον κορωνοϊό.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στη γειτονική χώρα, την τρίτη στον κόσμο σε θύματα, η χώρα των παρανοϊκών της καραντίνας θ’ ανοίξει για τους τουρίστες την… 1η Ιουλίου, με «αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα», «υγειονομικά διαβατήρια», υποχρεωτικό τεστ τρεις μέρες πριν την επίσκεψη και της γιαγιάς τους τα μπουγαδοκόφινα!

Ο στόχος των Κούληδων προφανής: να μην πατήσει ούτε ένας τουρίστας στην Ελλάδα, για να πέσει πείνα και δυστυχία και να’ ρθουν μετά οι τράπεζες, τα «fund» και το υπόλοιπο σκυλολόι και να πάρουν σπίτια, οικόπεδα, χωράφια, κ.τ.λ., για «έναν ντενεκέ λάδι», όπως γινόταν στην κατοχή!