ΤΕΛΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ) ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ!

Στο εσπευσμένο άνοιγμα των μεγάλων πολυκαταστημάτων των… ευγενών μεγαλοκαπιταλιστών χορηγών της, προχωράει η χούντα Μητσοτάκη από Δευτέρα! Προφανώς, ούτε εκεί κολλάει ο… κοροϊδοϊός! Όπως… δεν κολλάει κι όπου εμφανίζεται έστω κι ένα μέλος της μαφιόζικης φαμίλιας Μητσοτάκη, π.χ. στην… κινητή συναυλία της Πρωτοψάλτη έξω από το άντρο του δικτάτορα, στα εγκαίνια της πλατείας Ομόνοιας από τον ανιψιό του δικτάτορα κ.τ.λ.

Αντιθέτως, ο… κοροϊδοϊός κολλάει –μέχρι την 1η Ιουνίου!- στα χιλιάδες καταστήματα εστίασης, με τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους!

Μάλιστα, μιλώντας στην ΕΡΤ το τσιράκι των πλουτοκρατών Μπουμπούκος, είπε πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έκρινε ότι «η επιδημιολογική πορεία του κορωνοϊού επιτρέπει να ανοίξουν τα εμπορικά κέντρα»!!!

Επιπροσθέτως, το υπ’ αριθμόν 2 υγειονομικό άλλοθι της χούντας και σεσημασμένος τρομοκράτης του ελληνικού λαού, Σύψας, δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα, λέγοντας πως «πρέπει να ανοίξουν νωρίτερα τα μεγάλα καταστήματα για να διασπαρεί ο κόσμος και να μην συνωστίζεται σε ορισμένα καταστήματα ή χώρους»!!!

Αυτή είναι η ΝΔ, το κόμμα των λεφτάδων! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;