ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟN… ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ-ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ;

Έπεσαν οι μάσκες του επιστημονικού άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη, που σχολιάζοντας την μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας αυτές τις μέρες, είπε πως ο ήλιος και η ζέστη… δεν σκοτώνουν τον ιό.

Βγάζοντας… ψεύτες τους ερευνητές της αμερικανικής κυβέρνησης, που προσφάτως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ιός χάνει την ισχύ του όταν αυξάνεται η θερμοκρασία και η υγρασία και κυρίως όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου, όπως είχε δηλώσει προ μηνός περίπου ο ασκών χρέη επικεφαλής στην Υπηρεσία Επιστημών και Τεχνολογίας του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ουίλιαμ Μπράιαν.

Σας θυμίζουμε τις δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό συμπέρασμά μας μέχρι στιγμής είναι η ισχυρή επιρροή που φαίνεται να έχει το φως του ήλιου στην εξόντωση του ιού, τόσο στις επιφάνειες όσο και στην ατμόσφαιρα. Παρατηρήσαμε αντίστοιχο αποτέλεσμα τόσο με τη θερμοκρασία όσο και με την υγρασία. Η αύξηση της θερμοκρασίας ή της υγρασίας ή και των δύο γενικά δεν ευνοεί τον ιό».

Κι είναι προφανές γιατί παίζει αυτό το άσχημο παιχνίδι το επιστημονικό άλλοθι της χούντας:

1ον) Για να πιστέψουν οι Έλληνες πως μας έσωσε αυτός και τα «σωστά μέτρα» του δικτάτορα Μητσοτάκη από την εκατόμβη θυμάτων τον Μάρτιο και τον Απρίλιο που διαδιδόταν αβέρτα ο ιός, κι όχι οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και η ηλιοφάνεια που επικρατούσαν στην Ελλάδα και

2ον) Για να συνεχιστεί η κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού!

Μην τον πιστεύετε, είναι ΒΑΛΤΟΣ να μας καταστρέψει!