2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, 4 ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΚΙ «Ο ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ» ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ! ΜΑΛΛΟΝ, ΕΚΕΙ… ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!

Τελικά, το αρχικό σχέδιο να είναι άδειες οι μεσαίες θέσεις των αεροπλάνων, για να τηρούνται «αποστάσεις» μεταξύ των επιβατών, δεν θα ισχύσει, καθώς η Κομισιόν ανακοίνωσε πως θα καλύπτονται κανονικά όλες οι θέσεις, για να μη χάνουν ούτε φράγκο οι εταιρείες!

Πρόκειται για τους ίδιους καρνάβαλους της… υγειονομικής ορθότητας, που θα επιβάλλουν αυστηρές αποστάσεις στα γκισέ των εταιρειών και στους χώρους ελέγχου των επιβατών! Φαίνεται πως έχουν πληροφορίες από… έγκριτους λοιμωξιολόγους, πως εκεί… κολλάει, αλλά μέσα στα αεροπλάνα… δεν κολλάει!

Στην καταγέλαστη αυτή απόφαση συνηγόρησε και η χούντα των Αθηνών, που επιβάλλει δύο μέτρα απόσταση των τραπεζιών στις καφετέριες, τις ταβέρνες και τις ψησταριές και τέσσερα μέτρα απόσταση στις ξαπλώστρες των παραλιών! Δύο και τέσσερα μέτρα απόσταση σε ανοιχτούς χώρους, ο ένας ακριβώς δίπλα στον άλλον στους κλειστούς χώρους των αεροπλάνων!

Τόσο πολύ νοιάζονται για την… υγεία μας οι αλήτες!