ΟΥΑΟΥ! Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ… ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

Πολύς θόρυβος γίνεται τελευταία για το τσιπάρισμα που μας ετοιμάζουν οι διεθνείς σατανάδες, για το… καλό μας, με πρόσχημα το εμβόλιο που ετοιμάζουν για τον κορωνοϊό και το κόμμα που έφερε στη βουλή και πέρασε –μαζί με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Βελόπουλου- το νόμο περί υποχρεωτικού εμβολισμού (με το μικροτσίπ!) έχει πρόβλημα μ’ ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής του βάσης.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τους βουλευτές που τους έχει ανατεθεί ο ρόλος να το παίζουν «ακροδεξιοί» και «θρησκευόμενοι», να εξαπατήσουν και πάλι το «target group» των πατριωτών!

Έτσι, σε τηλεοπτικό κανάλι εμφανίστηκε το κομμούνι ο Μπογδάνος που… ανένηψε κι έγινε… εθνικόφρων και δήλωσε ενάντιος στο τσιπάρισμα. Για να δείξει δε πόσο… ευσεβής χριστιανός είναι, διάβασε κι ένα χωρίο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη!

Φυσικά, ο στημένος δημοσιογράφος δεν τον ρώτησε το προφανές: «γιατί κύριε ψήφισες στη βουλή το νόμο περί υποχρεωτικότητας του εμβολισμού; Δεν ξέρεις ότι ο εμβολιασμός για τον κορωνοϊό θα συνοδευτεί από το μικροτσίπ; Δεν έχεις ακούσει τον Μπιλ Γκέϊτς που το λέει;». 

(ΥΓ): Τράβα, κομμούνι Μπογδάνο, να πλύνεις κάνα πιάτο (με… ζεστό νερό, όπως απαιτείς!) κι άσε τα παραμύθια, γιατί δεν πιάνουν πλέον!