ΜΩΡΕ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ… ΛΙΜΠΑ! ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ… ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

«Πυρ και μανία ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για τα υποχρεωτικά εμβόλια», σύμφωνα με διαδικτυακό του παπαγαλάκι.

Και σε τηλεοπτική του εμφάνιση (μα πως έγινε, αφού είναι… κομμένος;), στην ερώτηση του δημοσιογράφου «να μην κάνουμε δηλαδή εμβόλια;»,  ο Βελόπουλος απάντησε… οργισμένος: «Δεν είπα αυτό εγώ, κύριε. Δεν είπα εγώ αυτό. Και αν με υποχρεώσετε, δεν θα το κάνω εγώ. Έχετε κανένα πρόβλημα; Εγώ δεν θέλω να κάνω εμβόλιο. Θα με υποχρεώσετε να κάνω εμβόλιο;».

Βέβαια, ο στημένος δημοσιογράφος απέφυγε να ρωτήσει τον… οργισμένο Βελόπουλο γιατί υπερψήφισε στη βουλή το νόμο περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού (με το μικροτσίπ…), ο οποίος προβλέπει –μεταξύ των άλλων- και 10ετή φυλάκιση για όποιον αρνείται να εμβολιαστεί, αλλά αυτό είναι μια… λεπτομέρεια, που λίγοι γνωρίζουν!

Να ψηφίζεις έναν νόμο στη βουλή και μετά να εμφανίζεσαι… εξοργισμένος για το νόμο που ψήφισες! Για τόσο ζώα περνάει τους Έλληνες ψηφοφόρους το λαμόγιο ο Βελόπουλος! Κι εδώ που τα λέμε, όσον αφορά τους ψηφοφόρους του, δεν έχει κι άδικο!