ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ»-ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ALPHA! ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Παράγινε το κακό με τους «δημοσιογράφους» – ανακριτές, που εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους, ανακαλύπτουν… συνωστισμούς και… ανακρίνουν τους πολίτες, με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν αλλά και να τους σπάσουν τα νεύρα, για να προτιμούν να μένουν στα σπίτια τους!

Ένα τέτοιο «ρεπορτάζ», επιχείρησε να κάνει στην Βάρκιζα η «δημοσιογράφος» του Alpha Ρένα Κουβελιώτη, αλλά τελικά κατέληξε στο… νοσοκομείο.

Με ύφος ανακριτή της ασφάλειας, πλησίαζε τους λουόμενους και τους παρατηρούσε για την «τήρηση των αποστάσεων» και άλλα… υγειονομικώς ορθά, μέχρι που κάποιοι απηύδησαν και την πήραν με τις… πέτρες!

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ίδια η… ανακρίτρια, μόλις κατάλαβε ότι τα πράματα είναι σκούρα επιχείρησε να διαφύγει, αλλά μια κοτρώνα την πέτυχε στο κεφάλι την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό της κι έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Την αναζήτησαν οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού (αστυνομικού!) συνεργείου και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Και ξέρετε, στην Ελλάδα είναι να μη γίνει κάπου η… αρχή. Μόλις γίνει, ακολουθεί… εξάπλωση των περιστατικών – και μάλιστα σε διάφορους… στόχους. Όπως έγινε και το 2011-2012, με τους «Αγανακτισμένους», μια ιστορία που τρέμει ο δικτάτορας να μην επαναληφθεί και παίρνει τα μέτρα του, αλλά «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον»! Κι όπως μας πρόβλεψε μια… τσιγγάνα, ο Μητσοτάκης θα φύγει από την εξουσία με πέτρες και κλωτσιές!