ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΨΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ! 

Ακόμα κι όσοι καλοπροαίρετοι άνθρωποι πιστεύουν πως αυτοί οι δύο –Τσιόδρας και Σύψας- δεν είναι βαλτοί για να μας καταστρέψουν, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους!

Σήμερα, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης μακάβριας συνέντευξης τύπου, ο αξιοθρήνητος καθηγητάκος ανακοίνωσε περίλυπος μόλις 10 νέα κρούσματα και κανέναν νεκρό, ενώ αναφερόμενος στο πότε και… αν θα εξαφανιστεί ο κορωνοϊός, είπε πως ίσως ο ιός… να μην φύγει ποτέ από τη ζωή μας, ούτε με την ανακάλυψη του περιβόητου εμβολίου.

Ο δε Σύψας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, είπε πως οι πολίτες θα ζουν με μέτρα για τουλάχιστον ένα χρόνο μέχρι να έρθει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Επίσης, «προέβλεψε» ότι και του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε τα μέτρα, καθώς χρειάζεται 1 με 1,5 χρόνος για το εμβόλιο, ενώ δεν απέκλεισε την επαναφορά του “lockdown” και του μπουντουμιάσματος των Ελλήνων στα σπίτια-φυλακές τους!

Είναι προφανής ο ρόλος τους! Συνεχίζουν την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού, για λογαριασμό δύο αφεντάδων: της χούντας Μητσοτάκη και των φαρμακευτικών εταιρειών που τους μπουκώνουν με χρήμα!