ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

Ενώ βρισκόμαστε στην παραμονή της απόφασης για το ειδεχθές έγκλημα εις βάρος της Ελένης Τοπαλούδη, η χούντα έκανε ευθεία παρέμβαση κατά της εισαγγελέως της υπόθεσης, προκειμένου να πέσουν στα μαλακά οι ειδεχθείς εγκληματίες, που όπως πληροφορούμαστε είναι φανατικοί οπαδοί της μαφιόζικης φαμίλιας Μητσοτάκη!

Η παρέμβαση έγινε σε ανώτατο επίπεδο, με ανάρτηση στο Facebook από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο, δηλαδή σαν να λέμε από τον ίδιο τον δικτάτορα! 

Ιδού η μαφιόζικη επίθεση κατά της εισαγγελέως, από τον άνθρωπο του δικτάτορα:

«Τα δικαστήρια δεν είναι «λαϊκή απογευματινή». Άλλο η ενσυναίσθηση, αναγκαίο στοιχείο για μια ισορροπημένη δικαστική κρίση, και άλλο η ταύτιση.

Η εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου προϋποθέτει δικαστικούς λειτουργούς που αποφεύγουν τις συναισθηματικές ταυτίσεις ακόμη και με τα θύματα των πιο ειδεχθών εγκλημάτων. Ακριβώς διότι δεν πρέπει να αφήνουν καμία χαραμάδα αμφιβολίας ότι κρίνουν με βάση προσωπικές απόψεις και ευαισθησίες ή με το κατά που δείχνει το «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε άλλωστε σημαντική ανασφάλεια δικαίου.

Τον δικαστικό λειτουργό τον θελουμε ψυχρό και αμερόληπτο πάνω στην έδρα διότι οφείλει να κρίνει ΚΑΙ κόντρα στις προσωπικές του απόψεις, να λαμβάνει ΚΑΙ αντιδημοφιλείς αποφάσεις, πάντα στο πλαίσιο όσων ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Διαφορετικά ο δρόμος προς τον δικαστικό λαϊκισμό, σε αποφάσεις δηλαδή που χαϊδεύουν την κοινή γνώμη, είναι ορθάνοιχτος και εξαιρετικά ολισθηρός για το κύρος της δικαιοσυνης και τη λειτουργία του πολιτεύματος.

Εύχομαι από καρδιάς οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει».

Βέβαια, μετά το σάλο που έχει προκληθεί, ο άνθρωπος του δικτάτορα Μητσοτάκη υποστηρίζει ότι εξέφρασε… προσωπική άποψη, κι ότι… παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του, αλλά πρέπει να είναι κάποιος ΗΛΙΘΙΟΣ ή πουλημένο τομάρι στην υπηρεσία της μαφιόζικης φαμίλιας Μητσοτάκη για να τον πιστέψει!