ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο… ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ… ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ; 

Ανοίγουν το προσεχές Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες σ’ ολόκληρη τη χώρα, μετά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για καύσωνα. Με πολλές προϋποθέσεις και απαγορεύσεις βεβαίως, που θα τις κάνουν να θυμίζουν περισσότερο… προαύλιο νοσοκομείου.

Μία από τις πιο φαινομενικά περίεργες, είναι και η απαγόρευση  να πωλούν τα “beach bar” ποτά κάθε είδους!

Προφανώς, επειδή το ποτό βοηθάει να ξεχνιούνται οι άνθρωποι και «να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω», φοβάται η κυβέρνηση μην τυχόν και βγάλουν για λίγο από το μυαλό τους τον κορωνοϊό – πράγμα καταστρεπτικό, γιατί θα ξεχάσουν και ποιοι μας… έσωσαν απ’ αυτόν. 

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή: πως ο… καραντίνας Κούλης, μετά την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, μας ετοιμάζει και… ποτοαπαγόρευση!

Και μην πάει ο νους σας στο κακό, πως την έχει… ψωνίσει, πως την έχει δει… Κιμ Γιονγκ Ουν και πως θέλει να… «μας βάλει τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι». Όχι, όχι, κάθε άλλο! Για το… καλό μας το κάνει! Για να γίνουμε… προκομμένοι άνθρωποι, όπως αυτός. Που έκανε οικονομίες, δεν κάπνιζε, δεν έπινε, κι έτσι βρέθηκε με 34 ακίνητα – σύμφωνα με το «Πόθεν Έσχες» του! Καταλάβατε τώρα;