Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Είναι καταιγιστικές πλέον οι αποκαλύψεις για τις εγκληματικές ευθύνες της Κίνας, όσον αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού που γεννήθηκε στο κρατικό εργαστήριο ιολογίας της Γιουχάν.

Οι αποκαλύψεις του περιοδικού Der Spiegel, για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Κινέζου Προέδρου με τον διαβόητο υπάλληλο του Μπιλ Γκέιτς, πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τον κο Γκεμπρεγιέσους, αποδεικνύουν ότι το Πεκίνο γνώριζε την απόδραση του ιού από το εργαστήριο στη Γιουχάν και έδωσε εντολή  στον Αιθίοπα πρόεδρο του ΠΟΥ  να αποκρύψει επιμελώς την ταχύτατη μεταδοτικότητα του ιού και το γεγονός ότι ήδη ήταν πανδημία.

Όπως είναι γνωστό, οι συνομιλίες αυτές υπεκλάπησαν από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Αυτό ενισχύει τις απόψεις του Προέδρου Τραμπ και της αμερικανικής διοίκησης, ότι η Κίνα προκάλεσε ανεπανόρθωτες οικονομικές βλάβες σε ολόκληρη τη Δύση.

Η Αμερικανική κυβέρνηση, θα ζητήσει αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων έχουσα ένα πλήθος αποδείξεων για τις εγκληματικές ενέργειες του Πεκίνου. Επίσης, όπως εκτιμάται, θα ζητηθεί από όλα τα δυτικά κράτη, πολύ περισσότερο εκείνα που ανήκουν στην Ατλαντική Συμμαχία, να ευθυγραμμιστούν απόλυτα με τις θέσεις των ΗΠΑ και τις απαιτήσεις που θα προβάλλει ο Πρόεδρος Τραμπ.

Επίσης, αναμένεται ότι οι Αμερικανοί θα κατηγορήσουν ευθέως και δημόσια την Κίνα, ότι επιχειρεί με κυβερνοεπιθέσεις να αποσπάσει στοιχεία ερευνών που γίνονται στην Αμερική για τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Οι Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας, θα εκδώσουν εντός των προσεχών ημερών, επίσημες προειδοποιήσεις γι απόπειρες βιομηχανικής κατασκοπείας, εκ μέρους του Πεκίνου, προκειμένου να αποσπαστούν στοιχεία ερευνών για εμβόλια και διαγνωστικά τεστ.

Στο στόχαστρο του FBI είναι διάφοροι χάκερς που έχουν ενεργοποιηθεί να κλέψουν πληροφορίες από δημόσια ή ιδιωτικά εργαστήρια.

Η Αμερικανική κοινή γνώμη είναι πεπεισμένη, όπως και η δυτική ότι η Κίνα ακολούθησε ανήθικες και εγκληματικές μεθόδους στην περίπτωση του covid- 19.

Όλα τα επιχειρήματα του Πεκίνου για συκοφαντίες και άνευ αποδείξεων πληροφορίες, πέφτουν στο κενό και συντρίβονται από τις τεκμηριωμένες αποδείξεις. Όπως αυτή του περιοδικού Spiegel, δηλαδή η συνομιλία μεταξύ του Κινέζου Προέδρου και του Αιθίοπα.

Είναι ώρα, όπως επιμένουν άπαντες, να τεθεί η Κίνα σε οικονομική καραντίνα. Να υπάρξει πάλι οικονομική ασφάλεια στον κόσμο. Οικονομική ισορροπία. Δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί, υπέρ του ασιατικού γίγαντα, η παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Η κυβέρνηση Τραμπ – όπως εκτιμούν οι περισσότεροι αναλυτές – έχει απόλυτο δίκιο να στρέφεται κατά του Πεκίνου και να το κατηγορεί ότι είναι υπεύθυνο για όσα συνέβησαν σε παγκόσμια κλίμακα. Το Πεκίνο είναι υπεύθυνο για τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων και για την ανεργία δεκάδων εκατομμυρίων πολιτών.

Είναι καιρός, οι Κινέζοι να καταβάλουν αποζημιώσεις για όσα έκαναν ή θα τεθούν σε οικονομική καραντίνα. Οι δυτικές εταιρίες δεν έχουν κανένα λόγο να έχουν τις γραμμές παραγωγής τους στους δρόμους του Μεταξιού και να πεινάνε εδώ στη Δύση, δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι.

Δεν υπάρχει λόγος, να γίνονται οι Κινέζοι- μέλη του κομμουνιστικού κόμματος- εκατομμυριούχοι και να υποφέρουν φριχτά, τόσο τα εκατομμύρια των συμπατριωτών τους, όσο και ένα μέρος του δυτικού κόσμου.

Σε αυτό, πρέπει να προσθέσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ανελεύθερο, αποκρουστικό, απάνθρωπο κομμουνιστικό καθεστώς.

Ήδη στις ΗΠΑ, πνέει πατριωτικός αέρας  και οργή κατά της κομμουνιστικής ηγεσίας του Πεκίνου.

Επίσης, διαφαίνεται πλέον, ότι τόσο ο κος Μπάιντεν, όσο και ο κος Ομπάμα, αδυνατούν να πείσουν τους Αμερικανούς, να παραμείνουν στα σπίτια τους. Σιγά σιγά το lockdown εγκαταλείπεται σε όλες τις πολιτείες. Όσον αφορά τους δισεκατομμυριούχους της παγκοσμιοποίησης, όπως ο κος Γκέιτς, κατηγορούνται ανοιχτά πλέον για τις σχέσεις τους με το Πεκίνο, με τις φαρμακοβιομηχανίες και με τα θανατηφόρα εμβόλια που σκοτώνουν.

Άκουσα ότι θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο όλες τις οργανωμένες παραλίες. Εδώ και πολλές ημέρες οι περισσότεροι φοράμε κοντομάνικα και πολύ ελαφρά ρούχα. Απορούσα με τους λοιμωξιολόγους και με την ανόητη κυβέρνηση Μητσοτάκη που επέμεναν να κρατούν κλειστές τις οργανωμένες παραλίες και να επιτρέπουν την πρόσβαση στις ανοργάνωτες. Δηλαδή απαγόρευαν τους χώρους στους οποίους θα μπορούσε να υπάρχει τάξη και μεγαλύτερος έλεγχος για την τήρηση αποστάσεων και επέτρεπαν να υπάρχουν υπεράριθμοι λουόμενοι σε ανοργάνωτες παραλίες στις οποίες δεν υπήρχαν ούτε ομπρέλες, ούτε καθίσματα, ούτε ένα δροσερό νεράκι, ούτε μία coca cola που πάει με όλα!

Πρέπει να είναι ιδιαίτερα πειραγμένος ένας επιστήμονας, που πιστεύει ότι με θερμοκρασίες αυτής της εποχής, δηλαδή 38αρια και 40αρια, μπορεί να κρατήσει τον κόσμο, όλων των ηλικιών,  στα σπίτια ή να τον υποχρεώσει να τηρήσει περιοριστικά μέτρα, που πιέζουν την ψυχολογία όλων των ανθρώπων.

Δυστυχώς η κυβέρνηση του νοσηρού, πιστεύει ότι πρέπει να συντηρεί το κλίμα φοβίας για αρκετό διάστημα ακόμη, προκειμένου να εμποτίσει το νου εκατομμυρίων πολιτών, ότι 1ον υπάρχει θέμα ασφάλειας και 2ον η μόνη ασπίδα απέναντι στον κίνδυνο είναι ο Κυριάκος ο τροπαιοφόρος. Ο Αρχάγγελος της Υγείας των Ελλήνων πολιτών και δυστυχώς ο…

Διαβάστε περισσότερα στο https://crashonline.gr/