Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ», «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ», «ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ»!

Υπό τον μανδύα  δήθεν υγειονομικών κανόνων, εισάγεται στη ζωή μας μία γενικευμένη ατμόσφαιρα ολοκληρωτισμού.

Υπεύθυνοι και συνένοχοι του σημερινού πρωθυπουργού είναι μία ομάδα λοιμωξιολόγων που αμέλησε ή δεν θέλησε να πει στον κο Μητσοτάκη, τι πρόκειται να έρθει στη ζωή των Ελλήνων. Ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας, ο κος Τσαγκρής  και ορισμένοι άλλοι απέκρυψαν ή δεν θέλησαν να κουβεντιάσουν με τον κο Μητσοτάκη, ότι η πρώτη αιτία θανάτου σε παγκόσμια κλίμακα είναι η φτώχεια.

Ήδη εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται σε ανασφάλεια, αβεβαιότητα και ανεργία, αφού βασικοί τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός δεν λειτουργούν.  Επίσης, η κοινοβουλευτική Δημοκρατία και οι ελευθερίες των πολιτών, παρουσιάζουν εντονότατες αρρυθμίες και εκπτώσεις. Ο covid-19, όπως όλα δείχνουν, είναι περισσότερο λοιμωγόνος και τοξικός για τη Δημοκρατία, την οικονομία και τον πολιτισμό, παρά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Εκατοντάδες χιλιάδες καλλιτέχνες φυτοζωούν. Ουδεμία μορφή τέχνης λειτουργεί, εκτός από εκείνη της νοσηρής προπαγάνδας που μεταδίδει κάθε βράδυ στο δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΙ και διάφορα άλλα καλοπληρωμένα κανάλια. Το «Μένουμε στο Σπίτι» εξελίσσεται επί ημερών Μητσοτάκη, «Μένουμε Άνεργοι», «Μένουμε στο δρόμο», «Μένουμε χωρίς φαγητό».

Ο κος Τσιόδρας, ο κος Χαρδαλιάς και η ενημέρωση στις 6 προκάλεσε ήδη τις επισημάνσεις και τις αντιδράσεις του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου. Όπως αναφέρει ο διεθνής οργανισμός ενημέρωσης, πρόκειται για μία αποστειρωμένη ενημέρωση, που γίνεται από τον κο Τσιόδρα, αφού έχει απαγορευτεί επί των ημερών του covid -19, το ελεύθερο ρεπορτάζ και η πρόσβαση των  δημοσιογράφων στο υπουργείο Υγείας. Οι δημοσιογράφοι, όπως επισημαίνει το Διεθνές Ινστιτούτο Τύπου, πρέπει να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και μερικά από αυτά ερωτώνται  – όπως πιθανότατα σταχυολογούνται και διαμορφώνονται – από άνθρωπο του Υπουργείου. Έχει απαγορευτεί η ελεύθερη επικοινωνία και επαφή εκπροσώπων του Τύπου με τον κο Τσιόδρα, τον κο Χαρδαλιά και τον κο Κοντοζαμάνη. Πρόκειται για νέα ήθη και έθιμα, Απριλιανού Τύπου, επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η προπαγάνδα φόβου που ασκείται με τον περιορισμό των ελευθεριών και των συνταγματικών δικαιωμάτων, γίνεται μονο-δίαυλα και ελεγχόμενα μετά από delivery 20 εκατομμυρίων σε συγκεκριμένα κανάλια. Παρατηρούνται επίσης, περίεργες κυβερνητικές πρωτοβουλίες που αφορούν τοποθέτηση…

Διαβάστε περισσότερα στο https://crashonline.gr