ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΖ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!

Στο εσπευσμένο άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών της Αττικής, προκειμένου να μαντρωθεί εκεί, με τους όρους της… υγειονομικής ορθότητας της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα, ο κόσμος που θα πάει το «καυτό» Σαββατοκύριακο στις παραλίες.

Ποιοι θα είναι οι όροι;  

Να τηρούνται οι «αποστάσεις» και να μην ακούγεται… μουσική από τα beach bar.

Τι σχέση έχει η απαγόρευση της μουσικής με την… αποτροπή διάδοσης του ιού; Μήπως μεταδίδεται ο ιός δια των… μεγαφώνων; Και γιατί την επιβάλλει η… υγειονομικώς ορθή χούντα;

Ο λόγος είναι απλός: το σατανικό σχέδιο «πειθάρχησης» (χειραγώγησης!) του πληθυσμού, προβλέπει να μην υπάρχουν στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης. Όπου κι αν πηγαίνει ο κόσμος, όλοι οι χώροι πρέπει να του θυμίζουν… κλινικές, γιατί αλλιώς ο φόβος που καλλιεργεί η χούντα και τα παπαγαλάκια της, πάει… περίπατο!

(ΥΓ): Απαγορεύουν τη μουσική, αλλά πολύ θα ήθελαν όχι απλώς να την επιτρέψουν αλλά και να την… επιβάλλουν, αν μπορούσαν να εξασφαλίσουν πως θα παίζει τραγούδια… υγειονομικώς ορθά, που δε θ’ αφήνουν το μυαλό του ανθρώπου να ξεφύγει ούτε δευτερόλεπτο από τον φόβο! Όπως το «κλαίει η μάνα μου στο μνήμα», «άρρωστος βαριά στο στρώμα», ο χάρος βγήκε παγανιά», κι άλλα τέτοια μακάβρια!