ΤΟ 19% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (62 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!) ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ» ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΕΝΩ ΤΟ 26% ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ!

Δε θα είναι καθόλου εύκολη η επικράτηση των σατανικών σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για το εμβολιασμό του κόσμου, δήθεν για τον κορωνοϊό, με την εμφύτευση του μικροτσίπ, διότι υπάρχει μεγάλη αντίδραση!

Έτσι, δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες, δείχνει ότι τουλάχιστον το 19% των Αμερικανών δεν θα δεχόταν να εμβολιαστεί, δήθεν κατά του κορωνοϊού- όταν και εάν υπάρξει το σχετικό εμβόλιο. Με αναγωγή στον πραγματικό πληθυσμό, το 19% μεταφράζεται σε 62 εκατομμύρια άτομα.
Την εν λόγω έρευνα διεξήγαγαν από κοινού ο φορέας YouGov με το Yahoo News. Διαπιστώθηκε ότι μόνο το 55% των Αμερικανών απάντησαν απερίφραστα και άνευ επιφυλάξεων «ναι» στο εμβόλιο, ενώ από το υπόλοιπο 45%, το 26% ήταν οι αναποφάσιστοι και το 19% όσοι απορρίπτουν ρητά και κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να εμβολιαστούν.
Μεγάλη χαλάστρα σ’ αυτό το ζήτημα έχει κάνει στους σατανάδες ο Τραμπ, κι αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε! Κι αν τελικά κερδίσει τις εκλογές του φθινοπώρου, θα είναι ευχής έργον για την ανθρωπότητα!