ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ! ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: ΝΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΠΡΩΤΑ Σ’ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Κάποιοι ανόητοι μας αποκαλούν «συνωμοσιολόγους», «φαντασιόπληκτους» και τα λοιπά, όταν αποκαλύπτουμε τα σατανικά σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων. Τώρα που δεν κρατιούνται και αποκαλύπτονται από μόνοι τους, τι έχουν να πουν;

Πρόταση να εμφυτευτούν μικροτσίπ σε όλους, αρχικά σε όλα τα παιδιά, με πρόφαση την μη διάδοση του κορωνοϊού, έκανε ο γνωστός σιωνιστής Νετανιάχου, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

 «Μίλησα με επικεφαλής της τεχνολογίας, προκειμένου να βρούμε μέτρα, στα οποία το Ισραήλ είναι καλό, όπως οι αισθητήρες. Για παράδειγμα, κάθε άτομο, κάθε παιδί -το θέλω πρώτα σε παιδιά- να έχει έναν αισθητήρα που θα χτυπά συναγερμό κάθε φορά που πλησιάζεις πολύ κοντά, όπως αυτοί στα αυτοκίνητα…».
Αυτό, λοιπόν, είναι το σχέδιο των αντίχριστων σιωνιστών! Να μας «τσιπάρουν» όλους για να γίνουμε όργανά τους και να μας κάνουν ότι θέλουν!

Κι έναν τέτοιο νόμο, για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου με το μικροτσίπ –δήθεν κατά του κορωνοϊού- ψήφισαν στη βουλή η ΝΔ, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ελλαδοχριστέμπορα Βελόπουλου! Καταλάβατε τώρα ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετούν;