ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

Ενώ ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να δυσανασχετεί και να αγνοεί το φόβο του… κοροϊδοϊού που καλλιεργεί η χούντα Μητσοτάκη και τα μισθωμένα παπαγαλάκια της, βγαίνοντας αυθορμήτως στις πλατείες και στις παραλίες, επανεμφανίστηκαν οι γνωστές παρακρατικές συμμορίες των αναρχοκομμουνιστών –που είχαν χαθεί από προσώπου γης τις μέρες της σκληρής καραντίνας- και επιχειρούν να καπελώσουν τις ανάσες αξιοπρέπειας των πολιτών! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Η καθεστωτική προβοκάτσια, περί δήθεν οργάνωσης των μαζώξεων στις πλατείες από ακροαριστερούς, είχε αρχίσει με ύπουλα δημοσιεύματα της καθεστωτικής παπαγαλίας (protothema.gr κ.τ.λ.), πως οι μαζώξεις στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής είναι οργανωμένες από την… ΑΝΤΑΡCIA, εκμεταλλευόμενες την επιτήδεια παρουσία κάποιας δημοτικής συμβούλου της παρακρατικής αυτής συμμορίας στην πλατεία.

Έπειτα, σε άλλες πλατείες που σύχναζαν νέοι, εμφανίστηκαν και οι γνωστοί συμμορίτες και άρχισαν τα δικά τους – σπασίματα τζαμαριών και τα ρέστα. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις δυνάμεις καταστολής να επέμβουν και να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις, εμφανίζοντάς τες ως μαζώξεις… αναρχικών – αντικοινωνικών στοιχείων!

Με τον τρόπο αυτό και για να μην χαρακτηριστούν κάτι που δεν είναι, αραίωσαν οι νέοι κι έμειναν μόνο οι βαλτοί παρακρατικοί.

Τι φοβάται η χούντα των ελεεινών και επιστράτευσε τα παρακρατικά της τσιράκια; Μην τυχόν οι τυχαίες, αυθόρμητες και απολίτικες μαζώξεις των νέων στις πλατείες αποκτήσουν άλλες διαστάσεις και –σε συνδυασμό με το κύμα της ανεργίας, της φτώχειας και των Μνημονίων που έρχονται ολοταχώς!- γίνουν η βάση για επανεμφάνιση μετά από 10 χρόνια των «Αγανακτισμένων», που ταρακούνησαν γερά τότε το σάπιο πολιτικό σύστημα!