ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ DEUTSCHE BANK ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ;

Είναι «εθνικόφρων»! Όχι απλός «εθνικόφρων», αλλά… υπερ-σούπερ-ντούπερ! Αγαπάει πολύ την Ελλάδα! Ζει και αναπνέει για την Ελλάδα και… σκίζεται για το καλό της! Δώστε του Ελλάδα και πάρτε του την ψυχή! Την ψυχή ναι, αλλά όχι τα… φράγκα! Α, όλα κι όλα, εκεί τα… χαλάμε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πόθεν έσχες του, το… ελληνοπρεπές λαμόγιο ο Βελόπουλος, έχει καταθέσεις 450.000 ευρώ σε τράπεζες της Γερμανίας και του Βελγίου.

Πως βρέθηκαν εκεί τα φράγκα; Το 2011, κυκλοφορούσαν φήμες ότι θα γίνει «μπαμ» στην ελληνική οικονομία και πολλοί έπαιρναν τα λεφτά τους από τις τράπεζες, παρότι οι πολιτικάντηδες, τους εκλιπαρούσαν να μην το κάνουν. Μεταξύ αυτών που έβγαλαν τα λεφτά τους και τα εναπόθεσαν στην ασφάλεια της Deutsche Bank (το λες και γεμίζει το στόμα σου!), ήταν και ο… υπερέλλην Βελόπουλος – που ένα χρόνο νωρίτερα είχε ψηφίσει την «πηγή του κακού», το πρώτο Μνημόνιο! Μετά την μεταφορά των χρημάτων είχε κάποια προβλήματα, καθώς δε μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους, γι’ αυτό «κόπηκε» κι από τις λίστες της ΝΔ το 2015, αλλά με τον καιρό το πρόβλημα… ξεπεράστηκε. 

Αυτά, για να μη μας δουλεύει ο κάθε «εθνικόφρων» με τα φράγκα στην Deutsche Bank…

(ΥΓ): Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο, κορόιδα ψηφοφόροι του!