ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, «ΗΛΙΘΙΕ»! 

Μια πολύ διδακτική ιστορία, για το ρόλο που παίζουν οι αναρχοκομμουνιστές στην Ελλάδα… 

Το βράδυ της Παρασκευής, ένας 52χρονος αναρχοκομμουνιστής τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση και ισχυρίστηκε ότι ληστές του επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν στο πόδι. “Ελάτε να με σώσετε”, είπε. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε δεν τον βρήκαν και του τηλεφώνησαν ξανά. “Είμαι στην πλατεία, κινδυνεύω”, επέμεινε εκείνος.

Τελικά, μόλις πήγαν στην πλατεία τα ΜΑΤ, τους είχαν στήσει ενέδρα συγκεντρωμένοι αναρχοκομμουνιστές κι άρχισαν να τους πετούν πέτρες, ξύλα, βόμβες μολότοφ και τα λοιπά… 

Όταν αργότερα αστυνομικοί ξαναπήραν τηλέφωνο τον 52χρονο «καταγγέλλοντα», αυτός είχε απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο

Όλως περιέργως όμως, ο 52χρονος είχε καλέσει από το τηλέφωνο του (τέτοια σιγουριά ένιωθε και δε μπήκε στον κόπο να πάρει από ένα καρτοτηλέφωνο!) και βέβαια εντοπίστηκε και συνελήφθη, με την κατηγορία της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Όπου η δίκη του αναβλήθηκε για το… μέλλον και αφέθηκε ελεύθερος! Γιατί; Διότι προφανώς ήταν «συνάδελφος» αυτών στους οποίους έστησε παγίδα! «Μυστικός αστυνομικός», δηλαδή παρακρατικός!