Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Μη φοβάστε τίποτα. Διώξτε τον ιό της φοβίας από το αίμα. Εναντιωθείτε σε όσους θέλουν τον περιορισμό των συνταγματικών και των ατομικών δικαιωμάτων σας. Υπερασπιστείτε τα προσωπικά δεδομένα σας και κυρίως τη λογική.

Μην παρασύρεστε, χωρίς δεύτερη και τρίτη σκέψη, από τις εικόνες και τις πληροφορίες που μεταδίδουν καθοδηγούμενα και πληρωμένα από την κυβέρνηση κανάλια.

Ο υπερ-πανικός στοχεύει σε μείωση των ατομικών ελευθεριών, στον απόλυτο έλεγχο των πληθυσμών, σε πλήρη απορρύθμιση της αγοράς, σε νέα υπερκέρδη διαφόρων κέντρων. Οι ανισότητες θα μεγαλώσουν και οι πολλοί που θα πληγούν θα πρέπει να αρκεστούν στο ότι αναπνέουν ακόμη και διασώθηκαν από τον covid-19. Σκεφτείτε ότι στα 7,5 δισεκατομμύρια των κατοίκων του πλανήτη, παρουσίασαν συμπτώματα κορωνοϊού κοντά στα 4 εκατομμύρια. Αντιλαμβάνεστε, ότι η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε φιάσκο και θα δικαιωθεί πλήρως ο καθηγητής Ιωαννίδης του Στάντφορντ. Οι νεκροί που αποδόθηκαν μέχρι στιγμής στον covid-19, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, προέρχονται από άλλα αίτια, τα οποία επιδεινώθηκαν, όπως θα συνέβαινε και από μία συνήθη γρίπη. Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους και περισσότεροι πεινάνε σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας του lockdown και των περιοριστικών μέτρων.

Στην Ελλάδα ο covid-19 είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος. Χθες το απόγευμα ανακοινώθηκαν 6 νέα κρούσματα, 30 διασωληνωμένοι και κανένας νεκρός. Δηλαδή, παρουσιάστηκαν συμπτώματα συνήθους ίωσης σε έξι άτομα σε όλη τη χώρα. Την ίδια ώρα, η νοσηρή πολιτική σκέψη καταστρέφει όλη την οικονομία της Ελλάδας. Χιλιάδες επιχειρήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βουτάνε στο σπιράλ του θανάτου, επειδή ο κος Μητσοτάκης διάλεξε από τις εισηγήσεις των επιχορηγούμενων καθηγητών, τα πλέον ακραία μέτρα για να μας πάει στο 5ο μνημόνιο, σε επαχθείς δανεισμούς, σε πληγωμένη Δημοκρατία και περιοριστικά μέτρα στις ατομικές ελευθερίες. Αντισταθείτε σε όλα αυτά που…

Διαβάστε περισσότερα στο https://crashonline.gr