ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ “LOCKDOWN”! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ; (3 ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που συμβαίνει στην Γερμανία είναι απίστευτο κι όμως αληθινό: χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν αυθορμήτως στους δρόμους πολλών γερμανικών πόλεων, με συνθήματα όπως «Εμείς είμαστε ο λαός», «Όχι στη λογοκρισία» και «Αντισταθείτε», απαιτώντας την άμεση άρση του «lockdown» από την φράου Μέρκελ και το πολιτικό κατεστημένο! 

Οι διαδηλωτές κατηγορούν την πολιτική ηγεσία της Γερμανίας και τους «Τσιόδρες» της χώρας, ότι διασπείρουν πανικό και περιορίζουν τα δικαιώματα των πολιτών με το παρατεταμένο «lockdown», ενώ σε κάποιες από τις συγκεντρώσεις συμμετείχαν και ακτιβιστές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, με το τσιπάκι των διεθνών σατανάδων.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως η αστυνομία προειδοποίησε με τηλεβόες τους διαδηλωτές για την ανάγκη να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους, για… «να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός», αλλά οι διαδηλωτές τους αποδοκίμασαν και δεν συμμορφώθηκαν!

Αυτά συμβαίνουν στην Γερμανία, μια χώρα που έχει μεγάλο απόθεμα στα ταμεία της, έχει και βιομηχανία και μπορεί να επανέλθει στην προτέρα κατάσταση, έστω και μετά από μήνες πισωγυρίσματος.

Στην Ελλάδα, που μονίμως «το ταμείον είναι μείον» και η «βαριά βιομηχανία» μας είναι ο τουρισμός (που τουλάχιστον για φέτος θα είναι σίγουρα νεκρός!), άρα οδηγούμαστε σε μεγάλη φτώχεια, δυστυχία και υπερ-Μνημόνια, δεν κουνιέται φύλλο! Καταλάβατε τώρα γιατί τα διεθνή ΜΜΕ υμνούν τον δικτάτορα Μητσοτάκη; Γιατί κατάφερε να «πειθαρχήσει» τους Έλληνες, ακόμα και μπροστά στο χαμό τους!