ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με την δυναμική παρουσία πολυπληθούς κλιμακίου της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε το εθνικιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στη λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της χώρας, το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του «Ιερού Λόχου 2012». Από νωρίς το πρωί, εκατοντάδες Eθνικιστές έδωσαν το παρόν και διαδήλωσαν ενάντια στις εθνοκτόνες φιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης, η οποία συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο τον εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Στο συλλαλητήριο το παρών έδωσαν και οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γρέγος Αντώνης και Ματθαιόπουλος Αρτέμης, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με αρκετούς παρισταμένους και να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται απέναντι στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, η οποία θέλει να μετατρέψει τα κράτη σε προτεκτοράτα χωρίς Θεό κι εθνική ταυτότητα.

Κατά τη διάρκεια της πορείας που ακολούθησε, το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής διένειμε ενημερωτικό υλικό σε εκατοντάδες περαστικούς κι έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τα δυναμικά του συνθήματα.

Απέναντι στα σχέδια που απεργάζονται οι «ισχυροί» του κόσμου κι εκτελούν οι εγχώριοι υποτακτικοί τους, η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στα ιδανικά του έθνους και συνεχίζει να μάχεται, όντας πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Ηχηρό μήνυμα Εθνικιστών ενάντια σε προδότες και λαθρομετανάστες από την Θεσσαλονίκη – Πρώτες εικόνες

http://www.xrisiavgi.com