ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ – ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ»-ΚΛΟΥΒΙΑ!

Τη δική του πρόταση για την «διατήρηση αποστάσεων», δίνει εστιατόριο στην Ολλανδία, που έστησε γυάλινα κλουβιά με τραπέζια για δύο!

Πρόκειται για το εστιατόριο ETEN, στο κέντρο τεχνών Mediamatic στο Άμστερνταμ, που έστησε γυάλινες καμπίνες στον εξωτερικό χώρο, δίπλα στο κανάλι, υποστηρίζοντας ότι είναι μια ιδιαίτερα… ρομαντική εμπειρία.

Όσον αφορά το σερβίρισμα, οι σερβιτόροι που φορούν μάσκες και γάντια, φέρνουν το φαγητό στα τραπέζια σε μεγάλες… σανίδες και όχι σε δίσκους, για να μην εισέρχονται καθόλου στα κλουβιά!

Το «εστιατόριο» αυτό λειτουργεί προς το παρόν πειραματικά, μέχρι να δουν οι υπεύθυνοι αν θα βρεθούν άνθρωποι να μπουν στα κλουβιά, ώστε να αποτελέσει «μπούσουλα» για τη λειτουργία και των υπολοίπων.

Πρόκειται σίγουρα για μια ιδέα που θα… ενθουσιάσει την υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη-Τσιόδρα, που πολύ θα ήθελε να μας βάλει σε κλουβιά!

Κι όλα αυτά, γίνονται για έναν και μοναδικό λόγο: για να συνεχίσει ο κόσμος να ζει υπό συνθήκες φόβου και τρόμου, ώστε όταν οι διεθνείς σατανάδες εμφανίσουν το «εμβόλιο» – τσιπάκι που θα ενσωματώνεται στο ανθρώπινο σώμα, να σπεύσουν από μόνοι τους να το κάνουν για να… λυτρωθούν!