ΟΙ «ΤΣΙΟΔΡΕΣ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΠΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ… ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ!

Ο ρόλος που παίζει η θερμοκρασία στην εξάλειψη του κορωνοϊού είναι προφανής και δεδομένος και δεν χρειάζεται να μας το πουν οι επιστήμονες! Κι είναι προφανής, διότι όλες οι γρίπες εξαφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες. Αλλά και λόγω των ελαχίστων κρουσμάτων και θανάτων στις χώρες της Αφρικής, αλλά και στην Αυστραλία, που τους μήνες της μεγάλης διάδοσης του ιού είχε καλοκαίρι, κι έτσι τη γλίτωσε με ελάχιστες απώλειες – μόλις 93 θανάτους μέχρι τώρα. Αλλά και με την τεράστια διαφορά σε κρούσματα και θανάτους στην Βόρεια και στην Νότια Ιταλία και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, βρέθηκαν «επιστήμονες» σε διατεταγμένη υπηρεσία («Τσιόδρες»!) στις ΗΠΑ και στον Καναδά, που απεφάνθησαν τάχα ότι η διασπορά της νόσου μειώνεται κατά μόλις… 1,5% από 25 βαθμούς Κελσίου και πάνω, άρα ο ιός δεν πεθαίνει με την άνοδο της θερμοκρασίας, ούτε σταματά να εξαπλώνεται.

Όλως τυχαίως, αυτό το καταγέλαστο «πόρισμα» των προφεσόρων της συμφοράς, έρχεται αμέσως μετά τη δήλωση του Τραμπ, ότι ο ιός θα εξαφανιστεί το καλοκαίρι. Ο σκοπός είναι προφανής: να δώσουν ένα επιχείρημα στους κυβερνήτες των πολιτειών των ΗΠΑ που ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα να διατηρήσουν όσο περισσότερο μπορούν την καραντίνα, για να εξαθλιωθούν τελείως οι Αμερικανοί και να «μαυρίσουν» τον Τραμπ στις επικείμενες εκλογές!

Τον Τραμπ, που παρά τις παλινωδίες του –και παρότι του’ χουμε… σούρει τα μύρια όσα- απεδείχθη πατριώτης στην υπόθεση αυτή και μεγάλο εμπόδιο στα σχέδια των διεθνών σατανάδων που ελέγχουν το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ, για εμβόλιο-«μαρκάρισμα» με τσιπάκι των ανθρώπων παγκοσμίως!