ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ… ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ! 

Τίποτα δεν ξεφεύγει από τους διαδικτυακούς ρουφιάνους της… υγειονομικής ορθότητας του protothema.gr!

Εκτός από το μόνιμο στόχο τους, τις πλατείες και τις παραλίες, σήμερα, οι αηδιαστικοί αυτοί ρουφιάνοι «καταγγέλλουν» λιτανεία εικόνας στην Σιάτιστα, με μπόλικες φωτογραφίες για να μπορούν να διακρίνουν τους συμμετέχοντες και να τους ασκήσουν διώξεις, τα όργανα της χούντας. Ιδού το νέο χτύπημα κατά της Ορθοδοξίας των κατάπτυστων ρουφιάνων της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα:  

«Μπορεί η Σιάτιστα και ειδικά ο Δήμος Βοΐου να θρήνησαν θύματα από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε αρκετό κόσμο, που ξέχασε την καραντίνα και τους κινδύνους, συμμετέχοντας στη σημερινή λιτανεία εικόνας, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Χριστόφορου!
Αρχικά φάνηκε πως οι πιστοί κρατούσαν μεταξύ τους κάποιες αποστάσεις, στο ομώνυμο εξωκκλήσι του Αγίου Χριστοφόρου, ωστόσο όταν ξεκίνησε η λιτανεία, οι… προφυλάξεις πήγαν περίπατο, με τον κόσμο να συγχρωτίζεται.

Αξίζει να επισημανθεί και το γεγονός πως πραγματοποιήθηκε κανονικά και με πιστούς η ακολουθία, αν και μέχρι τις 17 Μαΐου απαγορεύεται η παρουσία των πιστών, λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού…».

Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στην «δημοσιογραφία» η χούντα Μητσοτάκη-Τσιόδρα! Φτύστε τους να μην τους… ματιάσετε, αλλά μετά μεγάλης προσοχής, μη σας δουν και σας καρφώσουν, γιατί απαγορεύεται πολύ αυστηρά το φτύσιμο στους καιρούς της… υγειονομικής ορθότητας!