ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΛΙΣ 6 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ 0 ΝΕΚΡΟΙ! ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ… ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ!

«…Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις».

(«Περιμένοντας τους Βαρβάρους», Ποιήματα 1897-1933, Κ.Π. Καβάφη)

Ατμόσφαιρα… κηδείας επικράτησε νωρίτερα σήμερα στην καθιερωμένη «ενημέρωση του τύπου»! Σαν… κλαμένη χήρα ήταν ο Χαρδαλιάς, σαν… τεθλιμμένοι συγγενείς οι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι! Ο δε Τσιόδρας απουσίαζε, γιατί προφανώς είναι έτοιμος να… σκάσει από το κακό του! Ακούς εκεί, μόλις έξι νέα κρούσματα και κανένας νεκρός, γιατί πλάκωσε ζέστη κι εξαφάνισε τον ιό!

Και τώρα, «τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους»; Πως θα συνεχιστεί η καραντίνα στην εστίαση και τον τουρισμό, δηλαδή η συνέχιση της απάνθρωπης ανεργίας 500.000 και πλέον Ελλήνων και Ελληνίδων, που οδηγεί στη δυστυχία τους; Πως θα συνεχιστούν οι απαγορεύσεις μετακίνησης από νομό σε νομό και από και προς τα νησιά; Πως θα ξορκίζονται από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια οι έξοδοι των απελπισμένων σε πλατείες και παραλίες, αφού πλέον… «δεν κολλάει»; Και πως θα συνεχιστεί η εκστρατεία του φόβου, στα πλαίσια του πλανητικού πειράματος πειθάρχησης των λαών;

(ΥΓ): Χουντόσκυλα, αποσύρετε αμέσως όλα τα μέτρα της οικονομικής καταστροφής και του περιορισμού των Ελλήνων, γιατί… θα σας πάρουμε μέτρα!