ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ! ΚΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΣΣΑΕΙ!

Τις προηγούμενες ημέρες ήταν ο κόσμος που πήγε στις πλατείες που ενοχοποιείτο από τα μπουκωμένα με 20 εκατομμύρια ευρώ –να τα φάνε ΦΑΡΜΑΚΑ!- παπαγαλάκια του ζαβού δικτάτορα. Σήμερα, ενοχοποιείται ο κόσμος που πήγε στις παραλίες. Αναμενόμενο…

Έτσι, οι σεσημασμένοι ρουφιάνοι της χούντας, ωρύονται από το πρωί για «Κοσμοπλημμύρα σε Καβούρι, Βουλιαγμένη και Λούτσα χωρίς αποστάσεις, ο ένας πάνω στον άλλον» και με το γνωστό κόλπο των επιτηδευμένων φωτογραφικών πλάνων δείχνουν αυτό που θέλουν, κι όχι αυτό που υπήρξε στην πραγματικότητα.

Κι από κάτω, στο ρόλο των «σχολιαστών», ο εσμός των τρολ των 0,60 ευρώ το σχόλιο, να ζητάει επέμβαση των ΜΑΤ, επαναφορά σκληρής καραντίνας, μπουντρούμιασμα των πάντων και των μανάδων τους τα κέρατα! Τους μάθαμε πιά!

Τι είναι εκείνο που τρελαίνει τον παρανοϊκό δικτάτορα και τα παπαγαλάκια του; Πως σε συνεχώς αυξανόμενο αριθμό Ελλήνων-Ελληνίδων δεν πιάνει πλέον η εκστρατεία του φόβου! Και χωρίς το φόβο, σε συνδυασμό μ’ αυτά που έρχονται (ανεργία, φτώχεια, δυστυχία και στο τέλος υπερ-Μνημόνιο), το ξέρουν καλά πως είναι χαμένοι!