ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΒΑΛΕ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ… 10 ΜΕΤΡΩΝ Η ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!

Τι κι αν επιμένουν οι μη βαλτοί επιστήμονες, πως ο ιός δεν αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν πλέον στις παραλίες; Οι ψοφοδεξιοί ταλιμπάν της… υγειονομικής ορθότητας δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα και εφαρμόζουν παρανοϊκά μέτρα!

Έτσι, ο δήμος Γλυφάδας τοποθέτησε ομπρέλες στην παραλία, σε απόσταση… δέκα μέτρων η μία από την άλλη, «για να είναι ασφαλείς οι δημότες της»!!!

Συνολικά τοποθετήθηκαν 300 ομπρέλες, οι μισές από όσες πέρυσι και ο ψοφοδεξιός δήμαρχος διαβεβαίωσε πως τα μέτρα της… υγειονομικής ορθότητας θα επιτηρεί η δημοτική αστυνομία, αλλά κι ένα… drone, μην τυχόν και πλησιάσει πολίτης άλλον σε μικρότερη απόσταση των… δέκα μέτρων!!!

Και βέβαια, ο δήμαρχος Γλυφάδας πήρε γραμμή για την απόσταση μεταξύ των ομπρελών από την… υγειονομική χούντα, για να δώσει το… καλό παράδειγμα και στους υπολοίπους! Ο σκοπός της χούντας Μητσοτάκη-Τσιόδρα και των ταλιμπάν τους, είναι η ολοκληρωτική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του τουρισμού και των άλλων τομέων της ελληνικής οικονομίας, για να εξαθλιωθούν οι Έλληνες και μετά να πουλάνε όσο-όσο την περιουσία τους «επενδυτές» της Μέρκελ, που θα σπεύσουν να αδράξουν την ευκαιρία! Όπως στην κατοχή, που σπίτια, χωράφια και λοιπά, άλλαξαν χέρια ακόμα και για έναν ντενεκέ λάδι!