ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Μαύρος Καρδινάλιος καταγγέλλει την μετανάστευση

Δηλώνει ότι είναι ενάντια στον Λόγο του Θεού και ότι η μετανάστευση είναι μία νέα μορφή δουλείας!

Ο Καρδινάλιος Ρόμπερτ Σάρα είπε σε συνέντευξή του ότι η υπεράσπιση της μετανάστευσης ήταν μια εσφαλμένη ερμηνεία των Ευαγγελίων από ιερείς και επίσκοπους που «μαγεύονται» από πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά στο αγγλικό δημοσίευμα παρατίθεται η φράση: “It is a false exegesis to use the word of God to promote migration.” Όπου η λέξη “exegesis” δεν είναι άλλη από την Ελληνική λέξη “εξήγησις”, η οποία χρησιμοποιείται για την ερμηνεία των Ευαγγελίων.

Με συνέντευξή του στο Γαλλικό περιοδικό «Valeurs Actuelles» ο Καρδινάλιος της Γουινέας Ρόμπερτ Σάρα απάντησε στον Πάπα Φραγκίσκο, που μίλησε για τους μετανάστες κατά την επίσκεψή του στο Μαρόκο και είπε ότι οι πολιτικοί που χτίζουν τείχη για να τους κρατήσουν έξω θα γίνουν κρατούμενοι αυτών των εμποδίων.

«Είναι καλύτερο να βοηθάμε τους ανθρώπους να ανθίζουν στον πολιτισμό τους παρά να τους ενθαρρύνουν να έρθουν σε μια Ευρώπη με πλήρη παρακμή», είπε. Ο καρδινάλιος της Γουινέας, μια από τις πιο συντηρητικές φωνές στο Βατικανό, είπε ότι οι ιερείς, οι επίσκοποι και ακόμη και οι καρδινάλιοι φοβούνται σήμερα να διακηρύξουν τη θεϊκή διδασκαλία. “Φοβούνται μήπως θεωρηθούν αντιδραστικοί. Έτσι λένε ομιχλώδη και ασαφή πράγματα για να ξεφύγουν από την κριτική και παντρεύονται την ηλίθια εξέλιξη του κόσμου».

Οι μετανάστες έρχονται στην Ευρώπη  και είναι χωρίς δουλειά ή αξιοπρέπεια πρόσθεσε. «Αυτό θέλει η Εκκλησία;» ρώτησε. Η Εκκλησία δεν πρέπει να υποστηρίξει «αυτή την νέα μορφή δουλείας». Επιπλέον «Εάν η Ευρώπη εξαφανιστεί, θα εξαφανιστούν μαζί της οι ανεκτίμητες αξίες της Παλαιάς Ηπείρου, το Ισλάμ θα εισβάλει στον κόσμο και θα αλλάξουμε εντελώς τον πολιτισμό, την ανθρωπολογία και το ηθικό όραμα».

http://www.xrisiavgi.com