ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ ΜΑΡΕΒΑΣ ΚΟΥΛΟΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΑΓΙΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΑΣΚΕΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ;

Μόλις η χούντα Μητσοτάκη και το επιστημονικό της άλλοθι (Τσιόδρας) ανακοίνωσαν πως μετά τη λήξη του μπουντρουμιάσματος των Ελλήνων θα είναι σχεδόν παντού υποχρεωτική η χρήση μασκών (την οποία το ανθρωπάκι ο Τσιόδρας είχε χαρακτηρίσει όχι μόνο «ανώφελη» αλλά και «επικίνδυνη», βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ρωτήσει στο Twitter αν φτιάχνει μάσκες η εταιρεία της Μαρέβας Κουλογκραμπόφσκαγιας. Για να λάβει την ειρωνική απάντηση της λεγάμενης, ότι τον «ευχαριστεί για το ενδιαφέρον του» και τον πληροφορεί πως η εταιρεία της φτιάχνει μάσκες και της δίνει… δωρεάν. Ιδού η απάντηση της πονηρής Πολωνέζας: «Κύριε Γιαννούλη, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Φυσικά, φτιάχνουμε μάσκες από όλο το ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή και τις δίνουμε δωρεάν». 

Σήμερα, στην διαδικτυακή παπαγαλία protothema.gr, δημοσιεύεται η παρακάτω είδηση:

«Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

Ο οίκος μόδας  Zeus + Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό 

Αρκετοί οίκοι μόδας μετά την πανδημία, έστρεψαν το ενδιαφέρον και την παραγωγή τους τόσο σε μάσκες όσο και σε στολές για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σε μάσκες που προστατεύουν αλλά με μοναδικό design προσανατολίστηκε και η Μαρέβα Μητσοτάκη, με τους συνεργάτες της. Έτσι η Zeus + Dione απο τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου στο instagram…».

Όπως βλέπουμε, πουθενά δεν αναφέρεται πως οι μάσκες αυτές διατίθενται… δωρεάν. Γιατί άραγε; 

(ΥΓ) 1: Μητσοτάκης και δωρεάν, πάει ρε κορόιδα; Δεν πάει! Αυτοί μια ζωή μόνο παίρνουν, τώρα θ’ αλλάξουν;

(ΥΓ) 2: «Εθνικόφρονες», σπεύσατε! Ενισχύστε την… πτωχή φαμίλια, που παλεύει να βγάλει τον… επιούσιο! Δώστε κοροιδάρες, που δεν πρόκειται να ξυπνήσετε ποτέ!