ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: ΑΦΓΑΝΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ!

Άλλο ένα περιστατικό ενδεικτικό του «πολυπολιτισμού» που κατακλύζει την Ευρώπη σημειώθηκε στο Βέλγιο.

Η βελγική αστυνομία συνέλαβε έναν Αφγανό «μετανάστη»  για την απειλή δολοφονίας μελών του προσωπικού και την ανατίναξη χριστιανών. Ο Αφγανός υπήκοος, ο οποίος έχει επανειλημμένα προκαλέσει προβλήματα στο κέντρο ασύλου στη Φλάνδρα, είναι επίσης ύποπτος για διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, αφού αρνήθηκε να ακολουθήσει απλές οδηγίες πλύσης χεριών για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο Αφγανός έγινε επιθετικός και άρχισε να φτύνει και να βήχει στα μέλη του προσωπικού στις εγκαταστάσεις διαβίωσης. Ο λόγος για την άρνησή του να πλύνει τα χέρια του ήταν επειδή το σαπούνι περιείχε οινόπνευμα και η κατανάλωση του οινοπνεύματος απαγορεύεται σύμφωνα με το Ισλάμ.

Την Παρασκευή, ο επιθετικός Αφγανός αιτών άσυλο προκάλεσε νέα αναταραχή στις εγκαταστάσεις διαβίωσης όταν απείλησε ξανά τους υπαλλήλους. Αυτή τη φορά, ωστόσο, είπε ότι απείλησε να κόψει τους λαιμούς των Χριστιανών και των μελών του προσωπικού και απείλησε να ανατιναχτεί για να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Χριστιανούς. Μετά τις απρόκλητες, βίαιες απειλές, η αστυνομία κλήθηκε στο κέντρο ασύλου και έφτασε στο σημείο για να συλλάβει λίγο αργότερα τον άνδρα….

Άλλη μια περίπτωση «αφομοίωσης» και «σεβασμού» στα ήθη και έθιμα μιας ευρωπαϊκής χώρας. Αυτός είναι ο περίφημος «πολυπολιτισμός»…

Κ.Π.