ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ! 

Όποιος νομίζει πως η καραντίνα και οι απαγορεύσεις τελείωσαν, είναι μακριά νυχτωμένος! Η χούντα Μητσοτάκη συνεχίζει τις «ασκήσεις πειθάρχησης» του πληθυσμού, στα πλαίσια του παγκόσμιου πειράματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με πρόσχημα την… προστασία μας από τη διάδοση του κοροϊδοϊού!

Έτσι, εκτός από τα πρωτοφανή στα χρονικά μασκαραλίκια με τα ΜΑΤ να εφορμούν κατά απλών πολιτών που κάθονταν σε «απαγορευμένες» από την σύγχρονη «Κομαντατούρα» ώρες στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, οι διαδικτυακοί ρουφιάνοι του Πρώτου Ψέματος υποδεικνύουν πλατείες και λοιπούς χώρους που βλέπουν… συνωστισμό, για να σταλούν κι εκεί τα ΜΑΤ!

Ιδού ένα από τα σχετικά ρεπορτάζ των μισάνθρωπων ρουφιάνων της χούντας Μητσοτάκη: 
«Απίστευτες εικόνες: «Πλημμύρισαν» από κόσμο ο Λυκαβηττός και η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι

Εκατοντάδες Αθηναίοι έσπευσαν στον Λυκαβηττό, για ν’ απολαύσουν το φεγγάρι, προκαλώντας… χαμό και κυκλοφοριακό κομφούζιο – Την ίδια ώρα, δεκάδες άλλοι συνωστίζονταν με τα ποτά τους στο χέρι στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι

Απίστευτες εικόνες τη νύχτα της Τετάρτης στον Λυκαβηττό, όπου εκατοντάδες Αθηναίοι, στην προσπάθειά τους να απολαύσουν το γεμάτο φεγγάρι, προκάλεσαν άνευ προηγουμένου συνωστισμό.
Ο χώρος του πάρκινγκ πλημμύρισε από αυτοκίνητα κι αν η χώρα δεν περνούσε την περιπέτεια της πανδημίας, βγαίνοντας από την καραντίνα έπειτα από 42 μέρες, κάλλιστα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως όλοι αυτοί συγκεντρώθηκαν στον Λυκαβηττό με αφορμή κάποιο συναυλιακό γεγονός. Οι επισκέπτες ανέβηκαν «εξοπλισμένοι» με ποτά και φαγητά, στήνοντας ένα μεγάλο υπαίθριο πικ νικ, καταλαμβάνοντας κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά προκειμένου να χαζέψουν το φεγγάρι.

Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα, ο όγκος των οχημάτων αυξανόταν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο απ’ αυτούς που ανέβαιναν με εκείνους που προσπαθούσαν να αποχωρήσουν, έχοντας τρομάξει από τον συνωστισμό. Βλέπετε, την ίδια φαεινή ιδέα είχαν ταυτόχρονα πολλοί συμπολίτες μας, που αψήφησαν τις οδηγίες, κάνοντας το κέφι τους.
Την ίδια περίπου στιγμή στη πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι επικρατούσε το αδιαχώρητο.
Δεκάδες Αθηναίοι συνωστιζονταν με τα ποτά τους στο χέρι, τα οποία προμηθεύονται από περίπτερο και από δύο μπαρ, που πουλάνε αλκοόλ σε πλαστικό ποτήρι.
Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε νύχτα, καθώς τα εν λόγω μαγαζιά προσφέρουν takeaway τα προϊόντα τους στους θαμώνες της πλατείας και στις παρέες που καταφθάνουν κι από άλλες περιοχές της Αθήνας…».

(ΥΓ): «Εθνικόφρονες» ρουφιάνοι, η ώρα σας φτάνει!